Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell beszélgetni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell beszélgetni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elég érdekes problémával küzdök. Egyszerűen nem tudok beszélgetni, illetve témát felhozni ha beszélgetésre kerül a sor egy lánnyal. Interneten pár levél váltása után annyiban is marad a "beszélgetés", előben meg el sem tudok jutni odáig. Hogyan legyen dumám, hogyan kell beszélgetni? Létezik valami módszer erre, amit lehet tanulni? Köszönöm!

23/F

2016. máj. 7. 18:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

A szteriod nem túl jó ötlet, de persze nem szólok bele.

Viszont kicsit sem fogja kompenzálni a kommunikációs defektusaidat, ugye tudod?

Ellenben csak ráerősítesz vele a sztereotípiára, miszerint a kigyúrt vadállatok sötétek és megszólalni sem tudnak.

Ugye nem ez a cél?

Gyakorolni kéne tét nélküli szitukban.

Boltban menj oda egy lányhoz(lehet nem szép is), hogy inget akarsz venni és látod a csinosságán, hogy van szépérzéke, segítsen már választani.

A nők az izmos férfiaknál csak egy dolgot szeretnek jobban: válogatni... hát válogason on your behalf :)

A lényeg, hogy ütközz velük.

2016. máj. 8. 10:28
 12/19 A kérdező kommentje:

Igen tudom, hogy a kúra után sem fogok tudni beszélgetni. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy van aki pedig az alkohollal teszi tönkre a máját... Ha jól csinálom nem is lesz mellékhatás, vagy nagyon minimális. Természetesen nem az a célom, hogy sztereotípiákat erősítsek...:)

"látod a csinosságán, hogy van szépérzéke" Na ilyen és ehhez hasonló mondatokat szeretnék eltanulni, mindenféle szituációra. Hogy jöjjön magától. Ez annyira borzasztóan nehéz...

Nem a nők miatt edzek, én csak magamnak akarok megfelelni. Azért szeressen aki vagyok.

2016. máj. 8. 11:15
 13/19 anonim ***** válasza:

Na, akkor mi lenne, ha kompromisszumos megoldásként a májad megmaradhatna egyben és te pedig nekilendülnél a városnak?

Folyton vannak ilyen rendezvények. Tegnap volt valami regatta, tele tini puncival. Lesz még rengeteg, mert jön a nyár. Oda kell menni, némileg hülyét csinálni magadból és kész.

Meglehet jobban jász, ha egy haveroddal mész, mert a nők is formációban, párosával járnak mindenhova.

2016. máj. 8. 11:25
 14/19 anonim ***** válasza:
Kikkel szoktál beszélgetni? Nem kell folyton járjon a szád és dumagépnek lenni,vannak,akik jobban szeretik a csendeseket
2016. máj. 8. 12:44
 15/19 A kérdező kommentje:

Meg fog maradni a májam (remélem...) :D Az a nagy helyzet, hogy én tök egyedül vagyok. Nincsenek barátaim, haverjaim sem akikkel tudnék mászkálni ide-oda és nekilendülni a városnak. Szó szerint értsétek, hogy nincs senkim. A munkahelyen van 2 lány akik fiatalok, de sajnos ők foglaltak. Ja és nem a fővárosban (BP) élek, hanem nem olyan messze tőle egy kisvárosban.

A munkahelyen szoktam pár szót váltani a kollégákkal de ennyi.

2016. máj. 8. 12:55
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonló problémáim voltam nagyjából 18-19 éves koromig. Mindig azzal nyaggattak hogy csendes vagyok, visszafogott stb... Nem tudom hogy azóta mi történhetett, talán jobban odafigyelek az emberekre, érdeklődőbb lettem, kérdezgetek róluk stb... Lehet hogy az érdeklődés a problémád kulcsa. Ha valakivel ismerkedsz annak az a lényege hogy kérdéseket tesztek fel meg válaszoltok. Nem kell nagy dumával rendelkezni, engem még zavarnak is a tipikus szövegek amiket úgy sztoriznak mintha milyen vicces lenne, közbe meg nincs is lényege a mondanivalójának, csak menőzni próbálnak. Tehát én azt tanácsolom hogy ne gondolkozz mindig azon hogy most épp milyen szavakat fogsz kimondani, hanem légy spontán, mond azt ami eszedbe jut, és figyelj oda rá.
2016. máj. 10. 03:13
 17/19 anonim ***** válasza:

Az nem feltétlenül baj, ha valaki csendes. Nagyon sok olyan nő van, akinek be nem áll a szája és épp olyan társat szeretnének, aki meghallgatja őket. Nekem az egyik barátnőm pl borzasztóan csendes, de ez nem probléma, mert mindig a nagydumás, humoros férfiak veszik célba és hívják randira, amik nem ritkán jól sülnek el.

Tudom, férfiként más a helyzet és jó dolog, hogy van benned akarterő a változásra, de vannak dolgok, amik jellemből fakadnak és vannak amik csak félelmek, gátlások miatt alakulnak ki. Az érdekelne engem, hogy lányokkal nem tudsz ugyan beszélgetni, de más férfiakkal vagy a családoddal milyen vagy? Otthon is csendes vagy?

2016. máj. 27. 13:22
 18/19 anonim ***** válasza:

Jézusom 5-ös...

Te pont az a pondró, pofátlan, viselkedni nem tudó tetű vagy, akit legszívesebben pofánvágnék! Tenyérbe mászó kis pöch vagy!

Ne hallgass rá kérdező! Így a normális nők pont elkerülni fognak!

2016. máj. 27. 14:54
 19/19 anonim válasza:
az is tetszik a lányoknak, ha saját tapasztalataid sztorijaid meséled el érdekesen, vicces poénokat mesélsz amiket haverokkal éltél át, beszélsz neki egy hobbidról, valamint közbe kérdezgeted ismeri e, élt e már át hasonlót, ha igen kivel, ha nem, akkor érdekelné e mert szívesen elviszed, megmutatod neki, ilyesmi
2016. aug. 15. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!