Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell beszélgetni?
Sziasztok! Elég érdekes problémával küzdök. Egyszerűen nem tudok beszélgetni, illetve témát felhozni ha beszélgetésre kerül a sor egy lánnyal. Interneten pár levél váltása után annyiban is marad a "beszélgetés", előben meg el sem tudok jutni odáig. Hogyan legyen dumám, hogyan kell beszélgetni? Létezik valami módszer erre, amit lehet tanulni? Köszönöm!
23/F
1-es vagyok.
A szteriod nem túl jó ötlet, de persze nem szólok bele.
Viszont kicsit sem fogja kompenzálni a kommunikációs defektusaidat, ugye tudod?
Ellenben csak ráerősítesz vele a sztereotípiára, miszerint a kigyúrt vadállatok sötétek és megszólalni sem tudnak.
Ugye nem ez a cél?
Gyakorolni kéne tét nélküli szitukban.
Boltban menj oda egy lányhoz(lehet nem szép is), hogy inget akarsz venni és látod a csinosságán, hogy van szépérzéke, segítsen már választani.
A nők az izmos férfiaknál csak egy dolgot szeretnek jobban: válogatni... hát válogason on your behalf :)
A lényeg, hogy ütközz velük.
Igen tudom, hogy a kúra után sem fogok tudni beszélgetni. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy van aki pedig az alkohollal teszi tönkre a máját... Ha jól csinálom nem is lesz mellékhatás, vagy nagyon minimális. Természetesen nem az a célom, hogy sztereotípiákat erősítsek...:)
"látod a csinosságán, hogy van szépérzéke" Na ilyen és ehhez hasonló mondatokat szeretnék eltanulni, mindenféle szituációra. Hogy jöjjön magától. Ez annyira borzasztóan nehéz...
Nem a nők miatt edzek, én csak magamnak akarok megfelelni. Azért szeressen aki vagyok.
Na, akkor mi lenne, ha kompromisszumos megoldásként a májad megmaradhatna egyben és te pedig nekilendülnél a városnak?
Folyton vannak ilyen rendezvények. Tegnap volt valami regatta, tele tini puncival. Lesz még rengeteg, mert jön a nyár. Oda kell menni, némileg hülyét csinálni magadból és kész.
Meglehet jobban jász, ha egy haveroddal mész, mert a nők is formációban, párosával járnak mindenhova.
Meg fog maradni a májam (remélem...) :D Az a nagy helyzet, hogy én tök egyedül vagyok. Nincsenek barátaim, haverjaim sem akikkel tudnék mászkálni ide-oda és nekilendülni a városnak. Szó szerint értsétek, hogy nincs senkim. A munkahelyen van 2 lány akik fiatalok, de sajnos ők foglaltak. Ja és nem a fővárosban (BP) élek, hanem nem olyan messze tőle egy kisvárosban.
A munkahelyen szoktam pár szót váltani a kollégákkal de ennyi.
Az nem feltétlenül baj, ha valaki csendes. Nagyon sok olyan nő van, akinek be nem áll a szája és épp olyan társat szeretnének, aki meghallgatja őket. Nekem az egyik barátnőm pl borzasztóan csendes, de ez nem probléma, mert mindig a nagydumás, humoros férfiak veszik célba és hívják randira, amik nem ritkán jól sülnek el.
Tudom, férfiként más a helyzet és jó dolog, hogy van benned akarterő a változásra, de vannak dolgok, amik jellemből fakadnak és vannak amik csak félelmek, gátlások miatt alakulnak ki. Az érdekelne engem, hogy lányokkal nem tudsz ugyan beszélgetni, de más férfiakkal vagy a családoddal milyen vagy? Otthon is csendes vagy?
Jézusom 5-ös...
Te pont az a pondró, pofátlan, viselkedni nem tudó tetű vagy, akit legszívesebben pofánvágnék! Tenyérbe mászó kis pöch vagy!
Ne hallgass rá kérdező! Így a normális nők pont elkerülni fognak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!