Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letöröltethetem-e a válófélben lévő férjemmel közös képeinket Facebookról?
Nem, nem töröltetheted!
Egyébként pedig letiltod, és probléma megoldva. Nem lehetsz megjelölve olyan képen, amelyiken a feltöltő le van tiltva, így a te facebookodon még véletlenül se jelenhet meg a galériában.
Az meg, hogy van közös ismerősötök, és ilyet találhatnak az ő albumban, hát istenem, azzal tényleg semmit nem kezdhetsz.
De ez meg nem is értem miért zavarna ilyen esetben...
Ezt szeretné elérni, hogy rágódj mindenen... írtad, birtokló, basáskodó pasi.
Ne foglalkozz vele, őt tiltsd le, aztán ennyi.
Pont azért nézem, hogy leszedte-e már, és hogy miket oszt meg, mert válás előtt vagyunk. Szívem szerint már töröltem volna, de így pl. tudom, hogy hogy állunk egymással. Korábban állandóan olyan kép-szöveg okosságokat osztott meg, amikben a saját "szenvedését" nyilvánítja ki: ő a szegény elhagyott, pedig ő hogy szeretett, mindent megtett értem (szerinte)...stb. Most már egy jó ideje nem posztol vagy nem látom.
A válás után azonnal törlöm.de előtte töröltetem a képeket, mert nem engedélyezem, hogy fennhagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!