Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Letöröltethetem-e a válófélben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letöröltethetem-e a válófélben lévő férjemmel közös képeinket Facebookról?

Figyelt kérdés
Júliusban lett vége a kapcsolatunknak, később beadtam a válókeresetet. Hónapok óta szóba se áll velem, a közösségi oldalon még fennhagyta a régi közös képeinket, szivecskébe szerkesztve. Van új párja, vagy azóta már többen is túl van, mégsem érzi, hogy le kéne venni ezeket a képeket. Csak én lihegem túl, ez privát ügye? Vagy jogosan akadok ki?

2016. máj. 3. 11:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem, nem töröltetheted!

Egyébként pedig letiltod, és probléma megoldva. Nem lehetsz megjelölve olyan képen, amelyiken a feltöltő le van tiltva, így a te facebookodon még véletlenül se jelenhet meg a galériában.

Az meg, hogy van közös ismerősötök, és ilyet találhatnak az ő albumban, hát istenem, azzal tényleg semmit nem kezdhetsz.

De ez meg nem is értem miért zavarna ilyen esetben...

2016. máj. 3. 16:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Ezt szeretné elérni, hogy rágódj mindenen... írtad, birtokló, basáskodó pasi.

Ne foglalkozz vele, őt tiltsd le, aztán ennyi.

2016. máj. 3. 18:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, ha ilyen ember, akitől öröm megszabadulni, akkor miért nézegeted a facebook oldalát. Hisz nem azt írtad, hogy még most is rak fel közös képet, hanem azt, hogy a régieket nem szedte le.
2016. máj. 4. 00:01
 14/15 A kérdező kommentje:

Pont azért nézem, hogy leszedte-e már, és hogy miket oszt meg, mert válás előtt vagyunk. Szívem szerint már töröltem volna, de így pl. tudom, hogy hogy állunk egymással. Korábban állandóan olyan kép-szöveg okosságokat osztott meg, amikben a saját "szenvedését" nyilvánítja ki: ő a szegény elhagyott, pedig ő hogy szeretett, mindent megtett értem (szerinte)...stb. Most már egy jó ideje nem posztol vagy nem látom.

A válás után azonnal törlöm.de előtte töröltetem a képeket, mert nem engedélyezem, hogy fennhagyja.

2016. máj. 9. 11:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja!, értem.
2016. máj. 9. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!