Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszél néhány fiú olyan gyorsan?
Persze a lányok is beszélhetnek gyorsan.
De ezt most kivételesen fiúktól kérdezem.:-*
Én rájöttem miért hadarok.
Mert félek hogy a szavamba vágnak. Ha lassan vagy átlagos tempóban beszéltem, akkor egy csomószor azt tapasztaltam hogy még nem fejeztem be a mondanivalóm, de a másik már beleszólt és elkezdte mondani a saját dolgait. Ez nagyon zavart, szorongáshoz vezethetett bennem. És ez miatt már inkább gyorsan beszélek, hogy minél hamarabb befejezzem amit mondani akarok és minél kisebb eséllyel szóljon bele a másik. Már ha tartok egy másodperc szünetet, sokszor akkor is elkezd beszélni a másik ahelyett, hogy megvárná amíg befejezem. (Igaz ez most családtagokra, barátokra, nőkre akikkel ismerkedem, stb és úgy általában az emberekre)
Ezt pedig ha beleszólnak a beszédembe elnyomásként élem meg és nem én is belevágok a másik szavába vagy próbálok hangosabban beszélni, hanem inkább elhallgatok és arra gondolok hogy a másik nem is kíváncsi arra amit mondani akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!