Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen indokkal mondjam le?
Friss kapcsolat, eddig is sok dolgot megtett ertem, ami fordított esetben is igaz, sajnos a fizetesemnek a seggere vertem, es anyukám megint nem ugy all hogy legalabb ketezer forintot tudjak kérni, de mennenk a majalisra nekem pedig igy semmi kedvem hogy nincs nálam egy minimalis pénz se... Hogyan mondjam le? Tudja a pénzes dolgokat, volt hogy igy akartam lemondani egy progit de kinevetett es mondta hogy ot nem érdekli a pénz ki se ejtsem a szamon...
Csak en igy kenyelmetlenul erzem magam...
Milyen kifogast mondhatnek?
19
Ha hiszed, ha nem, az igazság sokszor működik.
26/F
"Nem ad ra penzt hanem meghív óriási kulonbseg te se adod a penzt a baratnodnek "
Volt már hogy adtam és nem vártam, hogy visszaadja. Ez elég természetes dolog egy jól működő párkapcsolatban.
Amikor a másiknak segítségre van szüksége, akkor te segítesz neki önzetlenül.
Nincs ebben rossz.
Most komolyan...? Miért izgatod magad, ha ő nem teszi? Mondd meg, hogy sajnos nincs pénzed, kényelmetlenül érint, de őt szeretnéd látni.
Ne ezen múljon már, az ég áldjon meg. Rettenetesen gyerekes és kicsinyes viselkedés a részedről. Nő vagyok, de gyakran hívom meg páromat, mert ő még tanul, én már dolgozom. Sose jegyzem, hogy mennyivel tartozna, nem is érdekel. Ha van pénze, elhív ide-oda, hagyom, hogy fizessen. De nem.fogok semmit megvonni se magamtól, se tőlem, csak mert ő nem tud fizetni...
*se magamtól, se tőle
Pardon az elírásért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!