Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen indokkal mondjam le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen indokkal mondjam le?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolat, eddig is sok dolgot megtett ertem, ami fordított esetben is igaz, sajnos a fizetesemnek a seggere vertem, es anyukám megint nem ugy all hogy legalabb ketezer forintot tudjak kérni, de mennenk a majalisra nekem pedig igy semmi kedvem hogy nincs nálam egy minimalis pénz se... Hogyan mondjam le? Tudja a pénzes dolgokat, volt hogy igy akartam lemondani egy progit de kinevetett es mondta hogy ot nem érdekli a pénz ki se ejtsem a szamon...

Csak en igy kenyelmetlenul erzem magam...

Milyen kifogast mondhatnek?

19

2016. máj. 1. 12:34
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
38%

Ha hiszed, ha nem, az igazság sokszor működik.

26/F

2016. máj. 1. 12:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, es azt is leirtam hogy volt hogy mondtam ezt es meg o szidott le hogy en ez miatt akartam ot lemondani...
2016. máj. 1. 12:39
 3/10 Noren1989 ***** válasza:
0%
És akkor mi lesz, ad rá pénzt, te meg érezd magad adósnak?
2016. máj. 1. 12:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem ad ra penzt hanem meghív óriási kulonbseg te se adod a penzt a baratnodnek hanem meghivod.... Jobb esetbe.....
2016. máj. 1. 12:47
 5/10 opened paradise ***** válasza:
Csak az igazat. Ha meg úgy is akarná,akkor is mondhatod,hogy ne.
2016. máj. 1. 12:58
 6/10 90-ben született F.. ***** válasza:

"Nem ad ra penzt hanem meghív óriási kulonbseg te se adod a penzt a baratnodnek "

Volt már hogy adtam és nem vártam, hogy visszaadja. Ez elég természetes dolog egy jól működő párkapcsolatban.

Amikor a másiknak segítségre van szüksége, akkor te segítesz neki önzetlenül.

Nincs ebben rossz.

2016. máj. 1. 13:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is fenn áll ez a helyzet csak én épp a lány vagyok a történetben. Az én párom is úgy érzi, hogy az ő felelőssége ez és rosszul érzi magát ha nem ő van ebben a szerepben de nincs azzal semmi baj az ég világon ha egyszer ez fordítva történik. Én is nagyon hálás vagyok gondolom a barátnőd is az, ha meghívtok minket valamire, de ahogy nekem és feltehetőleg a barátnődnek is nem az számít hogy ki fizet hanem, hogy együtt eltöltsek egy kellemes programot a kedvesemmel és rosszul tud esni ha ilyen kis piti dolog miatt mondja le hisz akkor abból az jön le hogy fontosabbra tartja ezt a hülye társadalmi elvárást minthogy velem legyen. Egyszerű a dolog ne foglalkozz vele... Csak élvezd a közös programot :)
2016. máj. 1. 14:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan...? Miért izgatod magad, ha ő nem teszi? Mondd meg, hogy sajnos nincs pénzed, kényelmetlenül érint, de őt szeretnéd látni.

Ne ezen múljon már, az ég áldjon meg. Rettenetesen gyerekes és kicsinyes viselkedés a részedről. Nő vagyok, de gyakran hívom meg páromat, mert ő még tanul, én már dolgozom. Sose jegyzem, hogy mennyivel tartozna, nem is érdekel. Ha van pénze, elhív ide-oda, hagyom, hogy fizessen. De nem.fogok semmit megvonni se magamtól, se tőlem, csak mert ő nem tud fizetni...

2016. máj. 1. 14:42
 9/10 anonim ***** válasza:

*se magamtól, se tőle

Pardon az elírásért :)

2016. máj. 1. 14:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Utoslo kettő.. én vagyok a barátnő a kapcsolatban, de köszi a válaszotokat :D
2016. máj. 2. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!