Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti manapság mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti manapság mennyire várjátok el a nőtől, hogy otthon ő főzzön, takarítson, mindent ő csináljon?

Figyelt kérdés
Manapság már mindkét nem dolgozik, elvárás hogy a nő vigye a háztartást, mert az az "ő dolga"?

2016. ápr. 30. 14:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
97%

Végig amikor felnőttem azt láttam, hogy édesanyám csinál mindent otthon pedig ő dolgozott és keresett nagyságrendekkel többet.

ezek után eszem ágában nincs egy szeretett nőt kitenni ennek, ahogy apám tette anyámmal.

Tudok főzni - szeretek is, és alap h a házimunkát is értelmesen fel lehet osztani egymás között. Szégyen az a férfi aki ELVÁRJA, h minden ilyesmit a nő csináljon, az ilyen nem felnőtt ember hanem nagyra nőtt csecsemő aki anyucipótlékot keres.

2016. ápr. 30. 14:43
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem várok el semmit. Elosztanánk a feladatokat úgy, hogy mindenkinek jó legyen.
2016. ápr. 30. 14:54
 13/21 Kenzo Tenma ***** válasza:
100%
Semennyire nem várom el.
2016. ápr. 30. 14:59
 14/21 anonim ***** válasza:
47%

Én annyit várok el a másiktól, hogy normális körülményeket teremtsen maga körül, én is próbálom ugyanezt megtenni, de nem mindig sikerül.

Általános dolog, hogy a nők jobban szeretik ezeket a dolgokat művelni, sütni-főzni lakást rendbe tenni, szépítgetni.

Azt nem várom el, hogy magam után rendet tegyenek, sőt, zavarna, főzni nem tudok, nem szoktam, ilyen téren mindig kihasználtam a körülöttem élő nők "ténykedését" és mivel alig eszem, nekem bőven elég volt bármi.

Azt hiszem, általánosságban így élnek családok, ez is a normális, mai irányzat, meg modern életmód, stb...

2016. ápr. 30. 15:16
 15/21 anonim ***** válasza:
78%

Érdekes hozzáállások...

Nagyon szeretek főzni, a konyhát az én területemnek érzem, nem arról van szó, hogy nem engedném oda a barátomat, de akkor is szeretném a főzést én csinálni, ha összeköltözünk.

A takarítást, mosást, teregetést megosztom vele, elvégre ő is csinálja a szennyest, neki is illő bevállalnia a részét.

Viszont azt nem tűrném, hogy mindketten dolgozunk és az összes házimunkát egyedül én csináljam! 23L

2016. ápr. 30. 15:18
 16/21 anonim ***** válasza:
95%
9# És szerinted az asszony szeret budit takarítani?
2016. ápr. 30. 17:34
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

"Általános dolog, hogy a nők jobban szeretik ezeket a dolgokat művelni, sütni-főzni lakást rendbe tenni, szépítgetni.

Azt nem várom el, hogy magam után rendet tegyenek, sőt, zavarna, főzni nem tudok, nem szoktam, "

Te kicsit összekevered azt, hogy szeretünk dekorálni, szépítgetni azzal, hogy szeretünk takarítani. SENKI SEM SZERET TAKARÍTANI, a nők sem. Ez egy primitív kijelentés, hogy mi jobban szeretünk...ébredj már fel, nem a 18. században élünk

2016. ápr. 30. 17:39
 18/21 anonim ***** válasza:

Semennyire,én magamnak megcsinálom ezt mind. ;)

24/F

2016. ápr. 30. 19:23
 19/21 anonim ***** válasza:

Csak hogy ne kizárólag általánosítások legyenek: Nő vagyok, nem szeretek dekorálni, nem is értek hozzá, csak ritkán szöszmötölök ilyesmivel (pl. karácsonyi díszítések). A házi munkák közül egyedül a mosást szerettem régen, amikor még automata mosógépem se volt, terigetni most is szeretek, főleg az öblítő illata miatt. A másik, amit szeretek, a mindenféle "pucoválás": szekrények, asztalok, ajtók, csempe, villanykapcsolók stb. Ez számomra kiváló stresszoldó is, így néha akkor is nekiesek egy-egy órára, ha amúgy nem lenne szükséges. Egy másik "lazítás" a gyomlálás, kiválóan működik.

A többit meg úgy utálom, ahogy van, viszont MUSZÁJ, ezért megtanultam nagyon-nagyon gyorsan elvégezni mindent. (Az exem néha besegített, amikor szükséges volt, és nem volt aránytalan a dolog, mert ő sokkal többet dolgozott. A jelenlegi párom szinte soha semmit nem segít, de nem is élünk együtt. Megbeszéltük már, hogy ha erre sor kerül, akkor osztjuk a teendőket.)

Főzni is tudok, méghozzá jól, csak az extra dolgokkal nem vagyok hajlandó vacakolni.

Szóval ennyit a sztereotípiákról. :D

2016. ápr. 30. 21:07
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
A válaszok alapján nem is csodálom, hogy az itteni siránkozó "férfiak" nem találnak maguknak párt... :D A nők helyében én sem állnék le velük
2016. máj. 1. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!