Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk miért nem viselik el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért nem viselik el a negatív kritikát?

Figyelt kérdés

Természetesen tisztelet a kivételnek...Felmerült bennem a kérdés, mert többedik alkalommal történik meg, hogy fiú ismerősöm kér tőlem tanácsot párkapcsolati témában. Én nem vagyok a finomkodós típus ami a szivemen az a számon, és ha kérdezik, akkor elmondom a véleményem. Reakció: Mit tudsz te rólam? NEm is ismersz...stb

Namost azt hiszem jogos reakció lenne ez, ha csak úgy odamennék és elkezdeném osztani neki az észt..Dehát könyörgöm, ő kérdezett meg...egyébként eszembe sem jutott volna a magánéletébe belepofázni, da he már megkért hogy formáljak véleményt egy bizonyos kérdéskörben, akkor felnőtt emberként el kell fogadni, hogy a véleményem nem biztos, hogy pozitív lesz...És itt most nem tizenéves tini fiúkról beszélünk, hanem 30 fölötti pasikról...

2016. ápr. 30. 11:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha minden a szex körül forog, akkor ez miért lenne kivétel?
2016. ápr. 30. 13:20
 12/15 A kérdező kommentje:
Én valóban nem hiszem, hogy ennek a témának bármennyire is köze lenne a szexhez...De most komolyan...Tegyük fel van egy lány és egy fiú ismerősöm, ugyan azt mondom neki, ugyanolyan stílusban...A lány nem sértődik meg, a fiú megsértődik...Ez tehát - a te gondolatmeneted szerint- azért van mert a fiú meg akar dugni a lány nem? Hol itt a logika? :P
2016. ápr. 30. 13:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Alapvetően elég valószínűtlen a szituáció, mert a lányok/nők szerintem csak néhány kivételes esetben jönnek ki egymással, ezért fejben lehet már elásott a szomszédban. De tegyük fel igaz, akkor nyilván a fiú/férfi ezt visszautasításként éli meg - nem kap szexet tőled - a lány/nő meg nem éri a visszautasítást a kritikádban. De 100%, hogy csúnya dolgokat képzelt rólad, még ha nem is mondta. ;-)

24/F

2016. ápr. 30. 13:36
 14/15 A kérdező kommentje:

Elismerem van abban logika amit írsz. Viszont fenntartom a kijelentést, hogy nincs köze a dolognak a szexhez, főleg, hogy pl ebben a konkrét esetben a kérdés amit feltett a párkapcsolatára vonatkozott, és azt is nagyon jól tudja, hogy nekem is van párom, így elég csekély esélyt látok arra, hogy szexet remélt a dologból...

Egyébként mivel a korom ellenére, viszonylag régóta élek stabil párkapcsolatban ami a mai világan elég ritka, hajlamosak az ismerőseim azt hinni, hogy én szartam a spanyol viaszt a témában, és gyakran fordulnak hozzám párkapcsolati kérdésekkel, mert az gondolják, hogy na majd én aztán megmondom a tutit...De ha őszinte akarok lenni, szerintem ez baromira nem így van, egyszerűen szerencsém volt...

2016. ápr. 30. 13:53
 15/15 anonim ***** válasza:

egyetértek a 4.el.

nem ismerlek, nem tudom milyen a stílusod, de vannak emberek, akik azt hiszik ők csak megmondták az igazságot, de mindezt olyan stílusban teszik, ami már erős. holott nem körbenyalni kell a másikat, de picit átfogalmazva valószínűleg semmi baj nem lenne azzal a mondanivalóval.

2016. ápr. 30. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!