Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ez a kérdés nagyon fura lesz...

Ez a kérdés nagyon fura lesz sok negatív kritikát fogok Kapni!?

Figyelt kérdés

Kezdem a legelején 13 éves vagyok.kitűnő tanuló 7.-es sokan azt mondják cica baba vgyok vn benne igazság imádom a rózsaszínt de mindenki k@rva gondol ( már bocsi a szóér) pedig okot nm adok ra nincs rajtam sminkhajam általaba természetes segítő kesz vaok de ők akkor is azt gondoljak hát akkor tényleg az is leszek! Meg mutatom nkik ki a k@rva akkor én is meg ők is jobban érzik/érzm magam én azért mertakkor nm feleslegesen vádolnak ők mert meg lássak h mit csináltk

A kérdésem hogy legyek kívül-belül k@rva??? Főleg a külső változtatas érdekel!(szexet ne mondjatok) negatív kommentelok mellőzenek bocsi az írás hibákért telorol irok

2015. júl. 29. 02:49
 1/9 anonim ***** válasza:
jobban teszed ha ezt nem gondolod komolyan. nem rohadtul mindegy hogy ki mit gondol rólad?:DD a lényeg hogy te tudod hogy nem vagy az, más nem számít
2015. júl. 29. 03:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ már bocsi de nm a kérdésre válaszoltál de köszi h segíteni akartál ment a zöld pacsi
2015. júl. 29. 03:22
 3/9 Zola18 ***** válasza:
100%
Szerinted kivel szúrsz ki ha egy qrvának állítod be majd magad? Lehet unalmas az életük hogy a tiéddel foglalkoznak.
2015. júl. 29. 03:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

tudod mit jelent a kifejezes? Olyan not aki penzert szexszel masokkal.

Tenyleg ilyen akarsz lenni? 13 evesen?

2015. júl. 29. 08:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Ilyet inkább ne csinálja, nagyon gáz és megbánnád.
2015. júl. 29. 09:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha jól értem nem igazán szakmai szempontból érdekel a k@rvaság, inkább csak hiteles k@rvának szeretnél látszani ugye? Ha igen, akkor melleket ki(ha van), szűk ruhák, néhányszor miniszoknya, saját ízlésed szerint esetleg egy kis smink. Viselkedj kihívóan, enyhén rázd a segged, minden 2-3-ik fiúval aki szembejön flörtölj. Menj bele könnyen egy "kapcsolatba" és ugyanilyen könnyen lépj ki belőle, aztán utána nem sokkal kezdj el járni mással. Ha ezeket megcsinálod akkor elég sokan elhiszik majd, hogy k@rva vagy.(igazából csak r!banc, de szerintem erre gondoltál) Azt nem tudom, hogy most leszel 7-es vagy most voltál, de azért hozzátenném, hogy ha már csak 1-2 év van vissza akkor kicsit felesleges bek@rvulnod. Nemsokára középiskolába mész és ott jó eséllyel nem sok olyan régi ismerősöd lesz aki eddig k@vának tartott. Egy teljesen új képet alakíthatsz ki magadról és nem biztos, hogy az a legnyerőbb ha k@rvának állítod be magad. De te tudod.
2015. júl. 29. 10:16
 7/9 anonim ***** válasza:

ÉS annyira igénytelen vagy, hogy csak ,mert telórol írsz, ide sz&rsz nekünk egy ilyet kérdést? Vagy ha ennyire nem tudsz írni telóról, miért nem várod ki amíg oda tudsz ülni a gép elé, és kiírod...

Amúgy meg ez egy óriási baromság úgy ahogyan van. Sz&rd le más mit gondol, és 13 évesen legyen már annyi eszed, hogy nem k&rva akarsz lenni vazze.

2015. júl. 29. 13:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a választ
2015. júl. 29. 21:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Ne változtass magadon. Tanulj, ahogy eddig, öltözz úgy, ahogy jól esik és ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak.

Normális ember tudja, hogy nem külső alapján ítélünk meg másokat.

2015. júl. 30. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!