ESTJ hölgyek hogyan viselik a kritikát? Hajlamosak e figyelmen kívül hagyni a negatív kritikát?
Szögezzük le, nem vagyok egy nagy MBTI-májer.
A kritikát szerintem ugyanúgy viselik, mint az ESTJ-férfiak. Érzelmileg nem nagyon érinti meg őket, az eszükkel kezelik. Az értelmes, logikus, építő kritikát szerintem nem hagyják figyelmen kívül, persze nem kombinálják túl. Az irrelevánsnak tartott kritikával pedig nem foglalkoznak.
A párodnak adnék igazat. (mellesleg én is egy száraz, logikus "T" vagyok :) )
Egy időben laikusként beleástam magam a témába. Arra jutottam, hogy az MBTI talán jó útmutatás lehet önmagad, esetleg mások pontosabb megismerésében, de ezenkívül másra nem jó, legfeljebb egy kis szórakozásra.
Megbízhatatlan és felszínes, a pszichológusok alig használják.
Hiába próbálod 16 típusba erőszakolni az embereket, mindegyiken belül óriási szórás lesz mind az alaptermészetet, mind a párkapcsolati preferenciákat illetően.
Annak, hogy mennyire passzol a személyiségetek, nem tesztekből és ajánlásokból, hanem a valós tapasztalatokból kell kiderülnie.
#2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!