Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A te külföldi párod milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A te külföldi párod milyen származású?

Figyelt kérdés

Nyilvánvalóan olyanoknak szól a kérdésem, akiknek külföldi a párjuk. :)

Azt is leírhatjátok, hogy jöttetek össze, kíváncsi vagyok:)

2016. ápr. 29. 22:06
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
32%
# 16 Adtam egy pacsit, mert szerintem nagy igazság, sajnos mostanság tényleg nagy divat, hogy mi magyarok, saját nemzetünket fikázzuk, utáljuk. Bírom, hogy úgy beszélnek egyesek, mintha ők nem is ide tartoznának, nem itt nőttek volna fel, nem ez lenne az anyanyelvük... "A magyarok így meg úgy..." Mert ők nem magyarok? Vagy ha nem érzik magukat annak, akkor mégis mik? Kész röhej az egész, mintha saját magukat utálnák. :D
2016. ápr. 30. 00:17
 22/40 anonim ***** válasza:
67%
Azért, mert valakinek külföldi a párja, miért is jelentené azt, hogy utálja a magyarokat és saját magát?! Fuck logic.
2016. ápr. 30. 00:24
 23/40 anonim ***** válasza:
30%

# 24 Hol írtam hogy azért? XD Bakker, egy válaszra reagáltam!

Na jó, én inkább hanyagolom is a témát. Sorry az offért, Béke!

2016. ápr. 30. 00:30
 24/40 anonim ***** válasza:
0%

A hozzászólás, amire reagáltál: "Nyugi, egyszerűen divat utálni a magyart."

Ergo, akinek külföldi a párja, az utálja a magyarokat a kedves kommentelő szerint, ebből pontosan ez jön le. Te meg erre reflektáltál, miszerint zöld pacsi ennek a kommentelőnek. Bocs, ha azt hittem osztod a véleményét, akkor nem neked, hanem a 16-osnak szólt.

2016. ápr. 30. 00:35
 25/40 anonim ***** válasza:
13%

Jó sok nő tudott válaszolni a kérdésre.

Hát igen, külföldön többet keresnek...

2016. ápr. 30. 00:37
 26/40 anonim ***** válasza:
47%
Igen, utolso. Igazad van. Esetemben Torokorszag, masoknal Brazilia, Marokko, Thaifold valoban az igeret dollarmilliardos foldje :'D. Ja bocs, volt egy nemet es egy welshi parral rendelkezo holgy is. Szaladj, reklamozd nekik is ezt a tipikus beszukult magyar mentalitast hogy "kulfoldi biztos gazdag" :"DDD.
2016. ápr. 30. 00:46
 27/40 anonim ***** válasza:
74%
#28: Ne is foglalkozz vele, mindenki magából indul ki. Számára nyilván a pénz az elsődleges egy kapcsolatban, nem véletlen volt ez az első gondolata. És akkor ilyen szánalmas és gyerekes felfogással csodálkoznak, ha a kutyának sem kellenek...
2016. ápr. 30. 00:53
 28/40 anonim ***** válasza:
11%
Legalább így anonimként legyetek már őszinték! :/
2016. ápr. 30. 01:01
 29/40 anonim ***** válasza:
78%
Legalább ne égesd már ennél is jobban le magad, már így is épp elég gáz vagy! :)
2016. ápr. 30. 01:05
 30/40 anonim ***** válasza:
4%
Nyugi, tele vagyok pénzzel... Az üzidre csak holnap tudok válaszolni. :*
2016. ápr. 30. 01:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!