Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A te külföldi párod milyen származású?
Figyelt kérdés
Nyilvánvalóan olyanoknak szól a kérdésem, akiknek külföldi a párjuk. :)
Azt is leírhatjátok, hogy jöttetek össze, kíváncsi vagyok:)
2016. ápr. 29. 22:06
11/40 anonim válasza:
Ime a szomorú valóság. Egy meleg srácon kívül minden válaszoló nő. :(
12/40 anonim válasza:
Angol (Welshi).Egyutt dolgoztunk, es egymasba szerettunk ket het mulva at egyutt eltunk,eskuvo es 6 eve hazasok vagyunk:-)
13/40 anonim válasza:
Hàt, 13-as tenyleg vegtelenul szomoru, hogy emberek vilagot latnak, es esetleg ott szeretnek bele valakibe, ahelyett hogy hozzad hasonlo sanyalgokra varjanak meg ezer km-re Magyarorszagtol is. Tenyleg :'D.
14/40 anonim válasza:
Nyugi, egyszerűen divat utálni a magyart.
Ez van. Holnap majd más lesz a divat.
15/40 anonim válasza:
13 @ Annak ellenére hogy Thaiföldön tényleg több a transznemű mint máshol, csak a saját rosszindulatodról és tudatlanságodról ad csak tanúbizonyságot a kijelentésed. A Thai nők gyönyörűek, ahogy a párom is az. Persze tudom hogy csak irigy vagy, mert neked nem jut párkapcsolat, de ha változtatsz a jelenlegi mentalitásodon ez még lehet másképp. Én sok szerencsét kívánok hozzá.
16/40 anonim válasza:
Soha nem értettem miért kell kötözködni és megjegyzéseket tenni arra, ha valakinek külföldi barátja/barátnője van. Miért fáj ez sokaknak? Egyáltalán mi köze van bárkinek ahhoz, hogy ki kivel jön össze?
Talán kötelező magyarral összejönnie az embernek, csak azért mert ő is magyar? Nekem ez magas.
17/40 opened paradise válasza:
Van olyan,akiknek az ismerkedésnél még nem volt közös nyelv?
18/40 anonim válasza:
Marokkói volt de el kellett utaznia végleg :(((
19/40 anonim válasza:
Utolsó hozzászóló, én ezt nem igazán tudom elképzelni. Tehát, egy ilyen alaphelyzet még folyékony angolsággal/németséggel/szanszkritsággal is eléggé bonyolult tud lenni, közös nyelv nélkül pedig eleve esélytelen egy komolyabb kapcsolat. Legalábbis szerintem.
20/40 opened paradise válasza:
Számomra is az lenne,de már láttam ilyet.
Működött a kémia:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!