Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire izgat, ha látszik valakin hogy külföldi származású?
Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 18:38
1/20 anonim válasza:
Fiú vagyok, de egy ázsiai jó p.csa az bizony üt! :D
4/20 Bauxitfőzelék válasza:
Cigány? Zsidó? Hát eléggé felizgat..
5/20 anonim válasza:
ja, főleg amikor lopni próbál tőlem
6/20 anonim válasza:
Semennyire. A származás nálam egyáltalán nem mérvadó. Illetve mégis. A cigányoktól óvakodom, a négerek meg csak simán nem tetszenek. De pozitívumként nem számít a származás.
7/20 anonim válasza:
én undorodom a japán/kínai/kóreai lányoktól. nem rasszizmus ez, egyszerűen csak rosszul vagyok tőlük
8/20 anonim válasza:
18:49: Mert te beteg vagy!
Egy német, angol csajban semmi extra nincs. Fehér az is, szex közben meg úgysem kiabálja senki, hogy dugok egy angol csajt. De egy formás ázsiainál már kiabálhatom, hogy jaj de jó! :D
9/20 anonim válasza:
leszarom ha lehülyézel, akkor is undorodok mindtől. az meg hogy síri csend van mikor dugsz valakit, az valószínűleg a te balfäszságod.
10/20 anonim válasza:
én német pasit szeretnék szóval engem érdekel:) bár egy gazdag amerikait sem utasítanék vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!