Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátomnak a munkahelyén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak a munkahelyén mondta 1-2 ember a háta mögött és a szemébe is, hogy szerintük én nem vagyok hozzá való. Mit tegyünk ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Három hónapja vagyok együtt a barátommal. A munkatársainak nagy részét ismerem, mivel azon a helyen dolgoztam én is diákéveim alatt. A problémám az lenne, hogy van 1-2 munkatársa, aki pletykál rólunk. Olyanokat hangoztatnak a hátunk mögött, hogy hagyjon engem, szerintük nem vagyok alkalmas semmilyen kapcsolatra, meg hogy miért egy autista(aspergeres), lányt választott. Mondta nekik, hogy ő szeret engem, és nem fogja, hagyni, hogy engem bántsanak. Barátom szerint ők sokkal rosszabbak, mint az autisták, és már kerüli is őket, mert falra mászik tőlük. Egyik munkatársa megjegyezte a barátom előtt, hogy nekem biztos könnyített diplomám van. Erre a barátom mondta neki, hogy én ugyanolyan keményen küzdöttem érte, mint bárki más és ő engem ezért tisztel. Meg azt is említette nekik, hogy balesetben ők is megvakulhatnak, emiatt ők is kerülhetnek kerekesszékbe, meg nekik is születhet autista gyerekük/unokájuk. Múltkor barátomnak 2 hölgy munkatársa állt ki mellettünk, és mi ketten nagyon hálásak vagyunk nekik, és most lecsillapodtak a kedélyek. A kérdésem az lenne, hogy egy egészséges embert megbélyegezhet-e a környezete, ha fogyatékkal élővel/autistával él párkapcsolatban? Szépen megkérek mindenkit, hogy értelmes választ írjon, és a rosszindulatú megjegyzésektől kíméljetek! Köszönöm. Üdv.
2016. ápr. 29. 12:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A barátod helyesen cselekedett, hogy megvédett téged. Mást ezen kívül nem tudtok tenni, de nem is kell. Remélhetőleg alábbhagynak a rosszindulatú pletykák maguktól is. Ha meg nem, akkor sem kell velük foglalkozni. A munkahelyen az emberek 90%-ának ez a hobbija, hogy a másikat kidumálja és ott keres rajta hibát, ahol tud. Ha valaki nem fogyatékkal élővel van párkapcsolatban, attól még abba is belekötnek. Mert túl alacsony a párja, vagy túl kövér, vagy túl szőke, vagy túl színesen öltözködik, stb... Az emberek mindig találnak valami "hibát" a másikban, csak hogy aztán piszkálhassák azzal. Azon kívül, hogy elkülditek őket melegebb éghajlatra mást nem igazán tudtok csinálni.
2016. ápr. 29. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!