Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna?
Az ötös lista, mint a Jóbarátokban? :D
Hülyeség, nem reális. Még ha találkozna is valaha az álomszínészeivel, az illetők valószínűleg rá sem pillantanának. Ez nem olyan, mintha a szomszéd srácról álmodozna. Direkt azért mondogatja, mert látszik rajtad, hogy zavar, így akarja fontosnak érezni magát.
az en parom is tudja, hogy a Keanu Reeves-szel barmikor megcsalnam de a tema nem mindennapos, csak ha esetleg epp a filmjeit nezzuk
o nem rajong egy szinesznoert se ennyire, ugyhogy nem tudom, hogy engem zavarna-e a dolog
szerintem o engem nem vesz komolyan... de ez engem nem zavar ;)
Az, hogy valakit fizikailag vonzónak tartok, egy dolog.
De nem csalnám meg vele párom, két okból.
Az egyik, hogy tisztelem annyira, hogy ne akarjam megbántani, fájdalmat okozni neki, és ez erősebb, mint az ösztöneim.
A másik pedig, hogy roppant naivnak és felszínesnek tartom azokat az embereket, akik mindössze a médiából megismert tulajdonságok alapján eldöntik valakiről, hogy képesek lennének összejönni vele. Mert az ember személyisége, kisugárzása abszolút nem jön át a képernyőn, és ahhoz, hogy valakit ténylegesen vonzónak tartsak, személyesen is ismernem kell. Az ilyen típusú vonzódás csupán illúzió: az illető nem ismert tulajdonságait kipótolom az általam elképzelt - nyilván pozitív - tulajdonságokkal. És egy idealizált képet nem nehéz vonzó(bb)nak találni.
Ehhez képest a párom ismerem, és a valós tulajdonságai miatt értékelem. Ez számomra százezerszer fontosabb és értékesebb, mint a saját naiv illúzióim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!