Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parfum enyire szukseges lenne?
Csak akkor szükséges, ha piperepárduc vagy. Esetleg homi.
Egyéb esetben ami szükséges az a szappan és a meleg víz.
Max - melegben, vagy izzadós melónál ha nincs meg az előbbi kettő - a dezodor.
A többi csak cicoma.
Azt meg hadd ne mondjam meg, hogy mosdás helyett bármiféle "szagelfedő" használata micsoda.
Minőségi mosakodó szappanként tudom ajánlani a Palmolive szinte bármelyik változatát, illetve a régebbi fajta, márkájú Magyar szappanokat is, akár még arcra is, mert sokkal jobban tisztít, mint bármelyik vegyszeres, gyenge minőségű tusfürdő (sokszor még a Nivea is nagyon gyenge).
Oblítésként enyhe deoként lehet használni szódabikarbonátos vizet (nem étkezésit, mert akkor más vegyszerek is vannak), illetve gyógyszerészeti szeszt vízzel felengedve.
Szia!
Az izzadságszagot nem parfümmel kell elnyomni, használj dezodort. Ha az se segít, akkor keress fel egy bőrgyógyászt, hogy mi ajánl. Egyébként is ajánlom a bőrgyógyászt, nekem ő írt fel krémet a pattanásaimra, már minden drogáriában kapható kencét kipróbáltam sikertelenül, de ezt este rákenem a pattanásra, és reggelre eltűnik.
A parfüm nem elvárás, a barátomnak van, de sose használja kb, mégis mindig nagyon finom illata van. Az illat fontos, nálam elvárás, hogy egy pasinak jó illata legyen... Viszont nem szabad túlzásba esni, az is taszító, mikor fullasztó parfümszaga van már méterekről valakinek. Elvileg a rendszeres zuhanyzásnak + megfelelő dezodornak elégnek kéne lennie. Ha nem elég, akkor lehet, hogy valami bőrproblémád van.
Hát te egyszerű lehetsz, mit az egyszer egy.De az izzadásgátló dezodorra, szappanra azért remélem nem sajnálod azt a 400 ft-ot legalább?
Nem létfontosságú a parfüm, de sokat javíthat az összképen.Egy jól megválasztott illattól ápoltabbnak, vonzóbbnak tűnhetsz.Az ára nagyon változó.20-30ml is nagyon soká elég lehet, ha igazi, erős parfümről van szó.Ha alul a kis papírjára eau de parfüm van írva, az erősebb, mint az eau de toilette, mert az csak kölni.De persze parfümök között is vannak gyengébb pancsok.
Remélhetőleg számodra is vonzóbb egy kellemes, friss parfüm illatú férfi, mint egy dohos szagú.
Szamomra nem vonzobb, mert nem vagyok melegxd
A penzt meg nem sajnalom. Eleg hulyen sikerult megfogalmazni a kerdest, ezert tunik ugy, mintha nem adnek ki 20 forintot ezekre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!