Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parfum enyire szukseges lenne?
Te jó ég! Én egyet fújok magamra csak. Kb egy évig elég 30ml.
Az igénytelenség magasfoka nem használni!!!!!
Borotva, izzadásgátló és parfüm. Ez az alap!!
En hordok parfumot,raadasul dragat mert szeretem a kifinomult, kulonleges illatokat. Szamomra nem fontos, hogy egy ferfin legyen parfum de az igen, hogy ne legyen budos:-))Nem bukok valakire jobban a parfum miatt, de teny, hogy jo ha valaki olyan illatot visel ami tetszik, de ez nagyon ritka.
A ferjem elvan a tucst illatal, o aqua di gio-t hasznal evek ota es annak ellenere, hogy popularis megis imadom rajta. Ebbol van borotvalkozas utani balzsamja, testapoloja. Egy ferfin nekem a tiszta illatok tetszenek, keves ilyen van, az aqua di gio all hozza a legkozelebb:-))
Nekem 3 fele parfumom van itthon, mindig a hangulatomhoz fuggoen valasztok:-)
Az olcsók közt is vannak tartósak, csak utána kell kicsit olvasni vásárlás előtt, és nem parfümériában kell megvenni hanem online. Ennyi. Férjemnek és nekem is Burberry van, legnagyobb üveggel, üzletben majdnem 30.000 lenne, neten ha tesztert veszek kb 7.000, és ez nem 30ml hanem 90/100. Vagy Nautica Voyage, 4500Ft a 100ml. Ekkora mennyiség 2 évre biztosan elég.
Dm-ben láttam 15ml-es üvegeket 6000-ért, ami nem is kimondottan tartós, na az a vicc kategória.
Arra figyelj hogy nem szabad túlzásba esni, nem kell méteres illatfelhőt húzni magad után. Kartávolságon kívül ne nagyon érződjön.
Basszus, hát a napi fürdés sincs ingyen, mégis azért csak elvárja az ember a többiektől...
Tudod: víz, pláne meleg víz, tusfürdő, törölköző (amit aztán mosni kell).
Most soroljam?!
Azt állítani, hogy túl drága a parfüm, egyszerűen marhaság, főleg ha jól sejtem, fiú létedre.
A legtöbb pasi dezodor illata elég erős és tartós, mellé szerintem felesleges a parfüm még pluszban. Sőt van aki nem tudja a mértéket, és már olyan illatfelhőt húz maga után, amit nem győzök kiszellőztetni.
Sőt, az izzadásgátló nem véletlen kapta a nevét, rögtön fürdés után használva hatékonyan csökkenti az izzadtságszagot, amit a parfümről nem lehet állítani. (Nők esetében sem!) A kettő szag keveredése legjobb esetben is borzalmas.
Egy jó, márkás izzadásgátló maximum 1200 Ft, de már 600-ért is egész jókat dobálnak az "eurós boltokban", és legalább egy hónapig elég. Befújod magad reggel, és estig nem lesz izzadtságszagod, aki közel bújuk az érzi az illatod, aki meg egy légtérben van veled, kap levegőt. :)
A legjobb kombináció.
És nem tudom elképzelni, hogy olyan drága lenne, hogy ne tudná magának bárki megengedni, ezt még a zsebpénzből is meg lehet oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!