Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez előbb-utóbb hátrány lesz?
27 éves nő vagyok, és elég határozott az élet minden területén. Legyen az a magánélet, szex, munka.
Tudom, hogy mit akarok, mit várok el a partneremtől, legyen szó párkapcsolatról vagy szexről. A maximalizmusom nem csak másokkal szemben nyilvánul meg, magammal szemben is az vagyok. Igyekszem a maximumot beleadni egy kapcsolatba.
Viszont az utóbbi 1 év sikeres és kevésbé sikeres párkeresései után azt mondhatom, hogy ez hátrány nekem. A maximalizmusom és az is, hogy tudom mit akarok.
Volt olyan férfi akivel megismerkedtem, minden szempontból a majdnem tökéletes lehetett volna, kivéve a szex. Abban viszont részemről nincs megalkuvás. Ha nem megy akkor nem erőltetem.
Jöhetnek itt a negatív kommentek, hogy majd 40 éves koromban is egyedül leszek stb. Lehet, hogy így lesz, de ilyen vagyok sajnos.
Lehet, hogy ez átmeneti dolog, de akkor viszont legalább 6 éve tart :D
Volt valaki hasonló cipőben? Meg kell találnom az egészséges középutat vagy létezik, hogy megtalálom a nekem való partnert?
Köszönöm!
Utolsó!
Kizárólag ágyban, sötétben volt hajlandó szexelni.
Hű, hát nekem soha az életben nem kéne egy ilyen befeszült, önimádó és merev liba.
Egy körre azért elviszlek majd... ha már 40 éves leszel ;)
Nézd, a nőknél a maximalizmus, nagyon vonzó tud lenni, és több olyan nőt ismerek akik olyan párt is találtak maguknak.
Ez kb az a kategória, ami mindig vonzza a párját (mint pl. orvos-orvossal házasodik, vagy ügyvéddel/mérnökkel). Ez egy iratlan szabály.
Amúgy én is maximalista vagyok, nekem is vannak keményebb elvárásaim, és tudod mit mondok: inkább dögöljek meg egyedül, mintsem házasodjak és szüljek egy olyan embernek gyereket akit nem érzek magamnak valónak.
Lehet kövezni, de nekem nem kell megromlott kapcsolat, s válás :)
13-as!
Nekem az önimádó miből jött le?
Nincs ezzel semmi gond, inkább várj néhány évet, mintsemhogy egy kompromisszumos kapcsolatban köss ki.
Én kb. fél évig keresgéltem az Igazimat és megtaláltam (kompromisszumok nélkül).
miért van az az érzésem, h nem maximalista vagy, hanem inkább keresed a hibákat a másikban. Sztem benned is lehetne. Bár mondjuk ez vicces, h csak sötétben ágyban akarta, de sztem türelem rózsát terem, bár nemtom, h mennyit vártál.
azt gondolom az ilyen csajokról, h nem lesz sose boldog kapcsolata, mert mindig lesz vmi hiba a másikban, hibátlan ember ugyanis nincs. Az biztos, h felmerül vmi probléma, nincs olyan, h ne merüljön fel. Addig teljesen rendben van, h belsőre feleljen meg az elvárásaidnak. A végén még sztem abba is belekötsz majd, h hogy veszi a levegőt, de lehet, h csak én gondolom ezt a hozzád hasonló nőkről.
Amit írtam privátban, fent tartom.
Este tárgyalás. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!