Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez előbb-utóbb hátrány lesz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez előbb-utóbb hátrány lesz?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok, és elég határozott az élet minden területén. Legyen az a magánélet, szex, munka.

Tudom, hogy mit akarok, mit várok el a partneremtől, legyen szó párkapcsolatról vagy szexről. A maximalizmusom nem csak másokkal szemben nyilvánul meg, magammal szemben is az vagyok. Igyekszem a maximumot beleadni egy kapcsolatba.

Viszont az utóbbi 1 év sikeres és kevésbé sikeres párkeresései után azt mondhatom, hogy ez hátrány nekem. A maximalizmusom és az is, hogy tudom mit akarok.

Volt olyan férfi akivel megismerkedtem, minden szempontból a majdnem tökéletes lehetett volna, kivéve a szex. Abban viszont részemről nincs megalkuvás. Ha nem megy akkor nem erőltetem.

Jöhetnek itt a negatív kommentek, hogy majd 40 éves koromban is egyedül leszek stb. Lehet, hogy így lesz, de ilyen vagyok sajnos.

Lehet, hogy ez átmeneti dolog, de akkor viszont legalább 6 éve tart :D

Volt valaki hasonló cipőben? Meg kell találnom az egészséges középutat vagy létezik, hogy megtalálom a nekem való partnert?

Köszönöm!

2016. ápr. 26. 13:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Kizárólag ágyban, sötétben volt hajlandó szexelni.

2016. ápr. 26. 17:44
 12/19 anonim ***** válasza:
Kösz a választ. Értem. Hát ha nem passzolnak az igények ugye...:D
2016. ápr. 26. 22:29
 13/19 anonim ***** válasza:

Hű, hát nekem soha az életben nem kéne egy ilyen befeszült, önimádó és merev liba.

Egy körre azért elviszlek majd... ha már 40 éves leszel ;)

2016. ápr. 28. 21:05
 14/19 anonim ***** válasza:

Nézd, a nőknél a maximalizmus, nagyon vonzó tud lenni, és több olyan nőt ismerek akik olyan párt is találtak maguknak.

Ez kb az a kategória, ami mindig vonzza a párját (mint pl. orvos-orvossal házasodik, vagy ügyvéddel/mérnökkel). Ez egy iratlan szabály.

Amúgy én is maximalista vagyok, nekem is vannak keményebb elvárásaim, és tudod mit mondok: inkább dögöljek meg egyedül, mintsem házasodjak és szüljek egy olyan embernek gyereket akit nem érzek magamnak valónak.

Lehet kövezni, de nekem nem kell megromlott kapcsolat, s válás :)

2016. ápr. 28. 21:19
 15/19 A kérdező kommentje:

13-as!

Nekem az önimádó miből jött le?

2016. ápr. 28. 21:44
 16/19 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi gond, inkább várj néhány évet, mintsemhogy egy kompromisszumos kapcsolatban köss ki.

Én kb. fél évig keresgéltem az Igazimat és megtaláltam (kompromisszumok nélkül).

2016. ápr. 28. 21:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs veled! Én 31 voltam amikor találkoztam a férjemmel, Ő volt az első olyan aki engem szeretett, önmagamért! Addig kesesgéltem és igen találtam hibát a kapcsolataimban. Volt egy olyan akihez kezdt komolyabban kötődni amire ő azt mondza, hogy felakarok kapaszkodni hozzá ( másnap elhoztam minden cuccom).Persze én is hibáztam. A szex FONTOS! Az legyen maximumon!
2016. ápr. 29. 09:59
 18/19 anonim ***** válasza:

miért van az az érzésem, h nem maximalista vagy, hanem inkább keresed a hibákat a másikban. Sztem benned is lehetne. Bár mondjuk ez vicces, h csak sötétben ágyban akarta, de sztem türelem rózsát terem, bár nemtom, h mennyit vártál.

azt gondolom az ilyen csajokról, h nem lesz sose boldog kapcsolata, mert mindig lesz vmi hiba a másikban, hibátlan ember ugyanis nincs. Az biztos, h felmerül vmi probléma, nincs olyan, h ne merüljön fel. Addig teljesen rendben van, h belsőre feleljen meg az elvárásaidnak. A végén még sztem abba is belekötsz majd, h hogy veszi a levegőt, de lehet, h csak én gondolom ezt a hozzád hasonló nőkről.

2016. ápr. 29. 10:18
 19/19 anonim ***** válasza:

Amit írtam privátban, fent tartom.

Este tárgyalás. :D

2016. ápr. 29. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!