Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél az most előny, vagy hátrány, hogy egy picit balra görbül?
Nincs emiatt kisebbségi komplexusom, inkább olyan lány véleménye érdekelne, akinek már volt egyenes és görbébbel is dolga.
Nekem úgy 45 fokos szöget zár be a vége, de többségében egyenes. Vagyis olyan 9 és 12 óra között kb félúton ferdül a makkom.
Eddig nem voltak negatív tapasztalataim, meg aktív a szexuális életem, de érdekelne, hogy a nőkben ez igazából vált ki negatív vagy pozitív élményeket vagy teljesen semleges hatást kelt?
Igazából sokáig egyenes volt, de alapvetően is nagyobb (lankadtan) meg mereven is és talán köze lehet ennek ehhez vagy nem tudom.
Elvégre ilyen slip-et én nem is tudok hordani, mert oldalt belátni túl nagy a "csomag". Alapvetően mindig sztrecset hordtam, de volt 1-2 slip.
Szóval ez a felfele meg lefele fekvés sem nagyon opció neki, csak oldalra tud pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!