Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnál olyan férfivel, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál olyan férfivel, akinek korábban kényszergondolatai voltak és azóta gyogyszert szed?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 25. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez mit takar pontosan?

Azt képzelte az ufók megeszik az agyát vagy kést szorított minden második ember nyakához? Nagyon nem mindegy.

2016. ápr. 25. 22:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy milyen jellegűek voltak azok a gondolatok. Egyébként, ha minden más rendben köztünk, nem kizáró ok. Gyógyulást kívánok!
2016. ápr. 25. 22:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Egész pontosan öngyilkosság
2016. ápr. 25. 22:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Ilyen a pasim, nem tudtam rola amikor osszejottunk sot utana sem azonnal, beleszerettem de ha ezt a randin elmondja nem jovok vele ossze mert a mai napig megvannak ezek a dolgai, csak gyogyszert szed ra:-))Nem akar ongyilkos lenni, de vannak fura dolgai, szoval kizart h en osszejojjek megegyszer egy mentalisan serult emberrel:-)))
2016. ápr. 26. 08:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmilyen kényszerképzetessel nem jönnék össze!A férjemnek skizofrén kényszerképzetei voltak,de amikor megismerkedtünk,teljesen normálisnak tűnt 2 és fél évig nem volt semmilyen tünete,tehát azt hittem,hogy normális.30 éve még nem volt internet,semmit nem tudtam az ilyen típusú betegségekről.A házasságunk másfél éves idejében egyszer csak bekattant,kiugrott az emeletről és meghalt.De előtte a fél éves kisfiunkat akarta kidobni,mert azt hitte,kismadár.
2016. máj. 20. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!