Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 vagyok depresszióba voltam 2 évig gyógyszert szedtem szakorvos által a szexuális életemnek annyi utoljára nővel 14 éve voltam ha ez támpontot ad valakinek nem tudom mit tegyek?
az elsőnél nem volt semmi gondom csak annyi hogy hamar elmentem onnantól semmi nem kellek a lányoknak egyáltalán
így sem volt senkim mert szegény vagyok de így úgy sem számítok már semmire nő közelben vagyok szégyen de egy pillanatra merevedik utána vége van! Nem mozdul!
Köszi a gyors reakciót voltam orvosnál urológián is a gyógyszert több mint 2 éve szedem frontint de mostanában már felezem!
pszihiátrián voltam ott írták fel
Frontint szedsz? Akkor ne csodálkozz, hogy nem működik a műszer. Én egy hónapig szedtem Xanaxot (hasonló hatásmechanizmusú szer) és totál megölte a libidómat.
Majd ha abbahagytad, utána próbálkozz vele inkább... és ezen kívül persze még lehet pszichés eredetű is.
Szerintem is a frontin áll a háttérben!
Ne szedd , találj valami elfoglaltságot..
Ússz , sportolj vagy akármi ami le köt..
nagy hálával köszönöm a tanácsaitokat akkor még van remény a frontint már jó pár hónapja 3x1 ről 2x1 2x 1 ről este fél re csökkentettem bár erről a pszichiáterem nem tud!
szerintetek meddig szedjem fél szemmel még kB 6 hónapja felezem
egy kérdés
akkor az urológián miért mondták hogy organikus eredetű??
reggelente ad életjelet magáról de azt tudom hogy a vizelési iger miatt van de ha nő közelbe vagyok kampó amugy mostanába is elég stresszes szoktam lenni ez is közreszólhat gondolom én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!