Mi kell ahhoz, hogy a háziorvosnál is felírathassam a szakorvos által felírt gyógyszereket?
Elküldtem anyát a háziorvoshoz, hogy írassa már fel a gyógyszert, mert elfelejtettem a dokival felíratni, elküldtem a klinikai leletet is, amin rajta volt, hogy mit szedek és hogy továbbra is szedjem, de nem volt elég az orvosnak.
Hogy lehet elintézni akkor, hogy a háziorvos is felírja?
Meg szerintem a doki is azt hiszi, hogy a háziorvosommal írattatok, mert még egyszer sem kérdezte, hogy felírja-e. 2 hónapja váltottam orvost, fél éve szedem ezt a gyógyszert, szerintem azt hiszi, hogy már rég el van intézve, hogy a házidoki írja fel.
De eddig össze-vissza mindenhonnan szereztem a gyógyszert, ami már kicsit macerás. :S
Vannak gyógyszerek amire kell szakorvosi javaslat. A zárójelentésen ha fel van sorolva a gyógyszer, az nem egyenlő szakorvosi javaslattal.
Kormányhatározat van róla, mit kell tartalmaznia a szakorvosinak. Nem irtad milyen gyógyszerről van szó, ha szívgyógyszer kardiológus, ha endokrin endokrinológus stbstb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!