Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megérett az emberiség a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérett az emberiség a pusztulásra?

Figyelt kérdés

Jó ég... 5 perce megy az Ádám keresi Évát műsor, de az agysejtjeim 90%-át már kiirtotta.

El se hiszem, hogy léteznek ilyen emberek.. Nektek vannak ennyire ostoba, buta emberek a közeletekben?

Nekem hálisten nincsenek ilyen "ismerőseim".

2016. ápr. 25. 22:14
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Nem nézek ilyen műsorokat. Ami azt illeti a Spektrum home-on és NatGeo-n kívül nem szoktam mást nézni. Filmeket persze, de nem a tv műsor szerint.. :)

Most végig kapcsolgattam és épp ez kezdődött. Hát láttam belőle 5 percet.

2016. ápr. 25. 22:28
 12/30 anonim ***** válasza:
48%

Nem.

Inkább foglald el valami hasznos tevékenységgel, tanulj, dolgozz, utazgass, egyél, igyál, rajzolj, vagy egyszerűen csak legyél a családoddal,szerelmeddel, barátaiddal és érezzétek jól magatokat. Vagy ha más nem, szedjél elő valami kemény stratégiai játékot és addig játsszál vele, amíg 75-ös szintű nem lesz a hősöd. Mindjárt jobb kedved lesz.

Ja a lényeget elfelejtettem: Az első és legfontosabb lépés, hogy kapcsold ki azt a rohadt tv-t!!!

(én kb. 5 éve nem nézem, és hidd el, boldogabb az életem, mint előtte...)

2016. ápr. 25. 22:32
 13/30 A kérdező kommentje:

Ti amúgy tudtok olvasni? :D Már rég kikapcsoltam. :D

Köszönöm az életem rendben van, nem szorulok ilyen jellegű tanácsokra, csupán elborzadtam egy percre.

Gondolom ti sose szoktatok. :D

2016. ápr. 25. 22:34
 14/30 ~OnLány~ ***** válasza:

Ez meg milyen műsor?

:D

Mi megy benne,hogy ennyire kiakadtál?

2016. ápr. 25. 22:35
 15/30 anonim ***** válasza:
70%
Persze... igazából nincs a földön ember ami nézné bármelyik csatornát a spectrumon vagy a nat geon kívül, mégis mindig az RTL klubnak van a legnagyobb nézettsége. Milyen érdekes. Te meg végigkapcsolgattad a csatornákat, és mégis láttál belőle 5 percet? Elég lassan kapcsolgatod őket... Meg minek kellett 5 perc ahhoz hogy eldöntsed, szar?
2016. ápr. 25. 22:36
 16/30 A kérdező kommentje:

Bemutatkoztak és beszéltek egymással egy kicsit. Még épp csak kinyitja a száját, de már látszik, hogy a kutyám sokkal okosabb és értelmesebb náluk. :D

NAgyon nagyon nagyon nagyon ostobák, buták. Már a "beszédkészségükön" látszik. :D

2016. ápr. 25. 22:37
 17/30 A kérdező kommentje:

Mert ugye tök hihetetlen, hogy valaki nem szereti az rtl, tv2 és egyéb szarokat és csak és kizárólag lakáskultúrával, utazással, természettel kapcsolatos dolgokat néz. Abszolút hihetetlen, hogy létezik ilyen ember. Bravó! :)

Kíváncsi volt, ezért láttam belőle 5 percet. Aztán felhúztam magam rajta és kikapcsoltam. Ez is nyilván hihetetlen. Hogy az ember kíváncsi.. :)

2016. ápr. 25. 22:39
 18/30 anonim ***** válasza:
Hát én nem szoktam elborzadni, mivel pont leszarom ,hogy mások hogy élik az életüket. Van jobb dolgom is, mint hogy másokkal foglalkozzak. Ha rajtam kívül az egész emberiség úgy érezné, h megérettek a pusztulásra, engem az se érdekelne, hidegen hagyna, én attól még tőlük függetlenül élném a világomat boldogan.
2016. ápr. 25. 22:39
 19/30 A kérdező kommentje:
*voltam
2016. ápr. 25. 22:40
 20/30 A kérdező kommentje:
Biztos sose hallottátok még ezt a kifejezést, mondást, mint ami a kérdésem. :)
2016. ápr. 25. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!