Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Két férfi közül kellene választanom, olyan nehéz!?
Az a problémám, hogy beszélgettem egy 26 éves férfival, úgy volt, hogy előbb találkozunk, és jön a házibulira amit a születésnapom alkalmából csináltam itthon.
Ez sajnos nem jött össze, a parti előtt találkoztunk 2 órával először. Nagyon jól megvoltunk, csak én berúgtam sajnos.
Kedden felhívtam, hogy jó lenne találkozni egy kávéra, mondta, hogy szerdán keres, de nem keresett. Közben képbe jött egy nagyon jóképű férfi, aki 40 éves. Vele minden olyan nagyon gyorsan alakult, ha értitek.
Pénteken pedig fent voltam ennél a férfinál, ekkor hívott a másik férfi, hogy találkozhatunk. Igent mondtam.
Nos, a 26 éves szeptemberig kiküldetés miatt nem érne rá, és meg is mondta, hogy nem akar úgy összejönni, hogy kéthetente találkozunk, szeretkezünk, mert ez nem kapcsolat, de ha várok rá, akkor szabad a pálya - szeptembertől.
A másik, 40 éves férfi pedig itt van a közelemben, tudunk találkozni rendszeresen, figyelmes, jó ember.
Ti mit tennétek a helyemben?
23/L
19: Annyira jó pasi ez a 26 éves? Mi lenne akkor ha inkább tovább ismerkednél és keresnél egy másik huszonévest, akire nem kell szeptemberig várni?
Semmi sem garantálja, hogy ez a srác is várni fog rád szerintem.
Azért azt vedd észre, hogy a fiatalabb srác kiemelte, hogy azt szeretné, ha várnál rá. Ha "most úgy sincs itt" jeligére nekiállsz mással kavarni - és neadjisten kiderül -, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem akar majd veled kapcsolatot a továbbiakban.
Azért ezt is vedd bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!