Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Két férfi közül kellene választanom, olyan nehéz!?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy beszélgettem egy 26 éves férfival, úgy volt, hogy előbb találkozunk, és jön a házibulira amit a születésnapom alkalmából csináltam itthon.

Ez sajnos nem jött össze, a parti előtt találkoztunk 2 órával először. Nagyon jól megvoltunk, csak én berúgtam sajnos.

Kedden felhívtam, hogy jó lenne találkozni egy kávéra, mondta, hogy szerdán keres, de nem keresett. Közben képbe jött egy nagyon jóképű férfi, aki 40 éves. Vele minden olyan nagyon gyorsan alakult, ha értitek.

Pénteken pedig fent voltam ennél a férfinál, ekkor hívott a másik férfi, hogy találkozhatunk. Igent mondtam.

Nos, a 26 éves szeptemberig kiküldetés miatt nem érne rá, és meg is mondta, hogy nem akar úgy összejönni, hogy kéthetente találkozunk, szeretkezünk, mert ez nem kapcsolat, de ha várok rá, akkor szabad a pálya - szeptembertől.

A másik, 40 éves férfi pedig itt van a közelemben, tudunk találkozni rendszeresen, figyelmes, jó ember.

Ti mit tennétek a helyemben?

23/L

2016. ápr. 24. 09:18
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Én köszönöm mindenkinek, aki írt, és próbált segíteni.
2016. ápr. 24. 09:35
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Most lehet, hogy csak én keltem bal lábbal, vagy nem tudom... de szerintem ez az egész tökre "gáz", vagy hogy is mondjam.

23 évesen egy 40 évessel kavarsz és szerinted rendben van az, hogy vele kefélgetsz szeptemberig, amikor aztán lecseréled a 26 évesre. A 26 éves tudja, hogy egy 40 éves fószerrel kavarsz közben?

2016. ápr. 24. 09:35
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem, semmit nem tud.
2016. ápr. 24. 09:36
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
De azért ezt a 40essel is beszéld meg. Ő is tudja, h ez csak ennyi. Persze egy már meglevő vetélytársat ne említs! Nekünk is vannak érzelmeink, és szoktunk szerelmesek lenni, nem csak a farkunk visz mindig....
2016. ápr. 24. 09:39
 15/25 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Ma találkozom vele, és épp ezen gondolkodtam, hogy miként mondjam meg neki mindezt. Tudom jól, hogy a férfiaknak is vannak érzelmeik, nem csak odalent a kisfickó irányít mindent.

2016. ápr. 24. 09:41
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Még jó,hogy nem jött egy harmadik férfi is aki 33 éves és közepesen jóképű,mert akkor most nehéz döntés előtt állnál.

Örülök,hogy nem ismerem az előéleted mert az is förtelmes lehet.

Különben nem kell sokat aggódnod miattuk mert egyiknek sem fogsz kelleni hosszútávra.

2016. ápr. 24. 09:42
 17/25 A kérdező kommentje:

Jaj, ne haragudj, majd elmegyek gyónni. Lehet, nem tűnik jónak ez, ami most le van írva.

DE! Január elején ért véget egy 3 és fél éves kapcsolatom. Ergó, baromira nem förtelmes az az előélet, főleg, hogy ő volt az első ember az életemben szexuálisan....

2016. ápr. 24. 09:45
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
17: És akkor most "élni" szeretnél egy kicsit? Nem ő vagyok akinek válaszoltál, de szerintem sem túl korrekt amit csinálsz.
2016. ápr. 24. 09:48
 19/25 A kérdező kommentje:
Kapcsolatot szerettem volna a fiatalabbal, de mint láthatod, várni kell.... És itt vagyok azért fiatalon, oké, fogadhatnék cölibátust szeptemberig... de nem tudom...
2016. ápr. 24. 09:50
 20/25 anonim ***** válasza:
Azt fogod választani végül, amelyik jobban néz ki.
2016. ápr. 24. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!