Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szobatársam nője a lelkitársam?
Imádom a szobatársam mert ritkán van a szobában szinte csak aludni jár :DD szoval keveset beszélünk igy nem nagyon ismerem.
Én rengeteget csalodtam a nőkben, sztem szinte mindegyik csak szórakozni akar, "barátkozni", s tenni a szépet. ( egy nagy szerelmem volt akiröl kiderült 2 év után h kezdettöl fogva megcsalt. Ezt azóta nem hevertem ki) Depresszios lettem és rühellem a világot
Visszatérve a szobatársamra. Tudtam h összejött egy kolis csajjal. Aztán egyszer bejött a szobámba mert a srácot kereste. Mindtam h nincs itt, be is mutatkoztunk egymásnak.Akkorén nagyon odavoltam lelkileg és odajött majd megölelt szorosan ugy mint egy régi havert. S valami miatt megnyiltam neki. Végigbeszéltünk egy teljes délutánt. S rájöttem h milyen megértö és törödő. Ennek az esetnek 2 honapja azóta ha jön a szobazársamhoz mindig beszél velem is és sokszor együtt ebédelünk. Szoval jól megvagyok vele. Persze van olyan hét amikor nem nagyon látom.
Fontos nagyon, kár h foglalt. Pedigbenne tudnék újra bizni.
Sterintetek h hozzam ki a helyzetbőlalegtöbbet, hnekem jó legyen( nem fekszek le vele)
22F
Egyszer együttaludtam vele. Szülinapi bulim volt otthon otthon. Sokat ittunk mindjáan. Ottvolt a szobatársam és a barátnöje is, aki tényleg megerösitett még akkor is, oedig a pasijára is volt gondja. A pasija korán lelépett mert másnap dolgozni ment. De mindta h a lány maradhat. Aztán 5en nákam aludtak. Igazából a lény elfért volna velük is de nem akartam h rá másszanak ify mondtam h aludjon velem.
Beleegyezett mert tudta h nem fogpk probálkozni. Miután elaludr átöleltem és másnap is a karjaimban volt. Ö kicsit meglepödött másnap de semmi gond nem volt.
Szóval jó lenne máskor is vele aludni de alkalmam ninca ré
Nem lehet összeköltözni mert már csak 2 hónap van hátra. Másrészt pedig nincs szabad szoba. Harmadrészt elvből nem akartak összeköltözni.
S ha én másik szobába költöznék akkor is néha áthívnám őt az biztos, már mint a lányt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!