Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy hónapja vagyunk csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hónapja vagyunk csak egyutt, de teljesen magamra hagyott. Ez normalis?

Figyelt kérdés

Egy hónapja vagyunk együtt, eddig minden jol alakult. Mult héten jo idő volt, egyik este elmentünk bicajozni.Nem tudom hogyan,hátulról sikerult nekem jonnie,ugy estem el, hogy kiment a bokám, alig tudok felkelni. Hétvégén bulizott a vidéki barátaival, mar reg meg volt beszélve, de 3 nap alatt egyszer sem keresett, nem kérdezte meg, hogy vagyok. Ma felhoztam neki hogy rosszul esett, erre a fejemhez vágta hogy ez meg nem komoly kapcsolat, mit várok tole.Kinek van igaza?

29 N 30 F

2016. ápr. 23. 14:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy hónapja jártunk kb mikor sikerült elesnem egy murvás útrészen télen, kiment a bokám és lenyúztam a tenyereim. Párom nem kérdezte meg hogy vagyok... Helyette másnap reggel leutazott hozzám (kb200 km-t) hogy segítsen és megbizonyosodjon róla, hogy nincs nagy baj. Néha még most is megsimogatja a tenyerem, hogy maradt e nyoma. 1 éve vagyunk együtt.

Szóval nem, nem normális viselkedés tőle. Főleg nem úgy, hogy ő okozta a balesetet. ezek szerint még lelki ismeretfurdalása sincs a dolog miatt, sem nem érdekli mi van veled. Ha egy hónap után enm érez irántad ennyi felelősséget akkor hidd el a legjobb amit tehetsz hogy kilépsz ebből a "kapcsolatból". Ha már most veled sem törődik, mi lenne a gyerekeitekkel?

2016. ápr. 23. 16:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez nem normális.Hagyd ezt a f @ szkalapot,jobban jársz.
2016. ápr. 23. 16:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Tényleg már a sokadik kérdés alá írom, hogy honnan a pokolból szeditek ti össze ezeket az érzéketlen bunkókat? Hihetetlen, hogy ezeknek jut nő.
2016. ápr. 23. 16:39
 14/14 aperitif ***** válasza:
100%

Ipkisz, ha tudnád, hány és hány ilyen pasi van!

Azt csodálom, hogy a kérdésben szereplő 30 éves még nem jött rá a tuti trükkre. A nőt az elején be kell etetni, el kell játszani a megértőt, a gondoskodót, az odafigyelőt, aztán pár hónap múlva már lehet lazítani, elvégre szákolt halat nem kell etetni. Nem véletlenül írtam, hogy szerencsés a kérdező, hogy ez ilyen hamar kiderült.

2016. ápr. 23. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!