Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapja vagyunk csak egyutt, de teljesen magamra hagyott. Ez normalis?
Egy hónapja vagyunk együtt, eddig minden jol alakult. Mult héten jo idő volt, egyik este elmentünk bicajozni.Nem tudom hogyan,hátulról sikerult nekem jonnie,ugy estem el, hogy kiment a bokám, alig tudok felkelni. Hétvégén bulizott a vidéki barátaival, mar reg meg volt beszélve, de 3 nap alatt egyszer sem keresett, nem kérdezte meg, hogy vagyok. Ma felhoztam neki hogy rosszul esett, erre a fejemhez vágta hogy ez meg nem komoly kapcsolat, mit várok tole.Kinek van igaza?
29 N 30 F
Hmmm... ha egy hónap után ez még annyira nem komoly, hogy három nap alatt egyszer megkérdezze, hogy hogy vagy, akkor attól tartok, hogy sokkal komolyabb nem is lesz.
Tényleg ne várj tőle túl sokat!
:) Vicces a pasi.
Ne vesztegess több időt rá.
Én azt gondolom, hogy minden kapcsolat a legelején a legintenzívebb.
Szóval ha már most ilyen "hideg", akkor vagy fordítva van bekötve, vagy egyszerűen egy fikarcnyit sem szerelmes - szórakozni vagy jó, és ha ez nem megy (mint például most), akkor keres más szórakozási módot.
nem normális,egy csótánynak több érzelme van mint ennek a izének........
neked van igazad
és rúgd ki a francba,mert ez nem társ hanem egy senki...
ez nem fog melléd állni,támogatni,segíteni,,,ha kell
Azon kívül még az is furcsa számomra, hogy ő okozta a balesetet, ennek ellenére egy csepp lelkifúrója sincs. Bakker, ha én egy idegennek okozok balesetet, akkor is megkérdezem utána, hogy hogy van, segíthetek-e valamiben, vagy hogyan tehetném jóvá. Mennyi ideig kell együtt lenni valakivel, vagy mennyire kell komolynak lenni egy kapcsolatnak, hogy az embernek Feltámadjon a lelkiismerete, vagy egy csepp empátiát mutasson?
A lényeg, hogy ez egy önző, érzéketlen tuskó, és örülj neki, hogy ez egy hónap után kiderült. Rosszabbul is járhattál volna.
Ez egy kretén!
Jobban jársz ha kidobod, mert aki a kapcsolat elején így viselkedik, az később csak rosszabb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!