Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pécsett a Tescoban, egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pécsett a Tescoban, egy nagyon szép 20-25 közötti csaj állt a pénztárban. Ki lehetett ő?

Figyelt kérdés

Most 8 óra magasságában vásároltam, és jobbról a harmadik kasszánál egy számomra nagyon szép csaj állt a pénztárban, be is álltam a sorába. :P

Sötét haja, vékonysága, számomra gyönyörű arca, a hangja, ő maga, a kisugárzása... nagyon megfogott. Nagyjából 20-25 körülire tippelem. Ki lehetett ő? Nincs valakinek ismeretsége ott? Szeretném megismerni! :)

2016. ápr. 22. 21:54
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
A vele szembelévő pénztárosnak egy kollégájukról beszélt, valami hasonlót, hogy a kollégának probléma, ha kasszázni kell, ha pakolni kell az a baj, ha azt kell csinálni akkor az a baj, olyan picit kiakadósan. Szóval ebből következtetve, meg a szövegkörnyezetből, valószínű nem csak kasszás. De hátha valaki betudja nekem azonosítani a gyönyörű teremtményt. Olyan pici, alacsony, vékony, nagyon tetszett, be vagyok zsongva! :) Nem járok arra sűrűn, és nincs most időm vissza menni. De ha valaki bármilyen információval tud szolgálni, kérem segítsen, nem lennék hálátlan!
2016. ápr. 22. 22:53
 12/29 anonim ***** válasza:
Én napi szinten járok oda, majd körbenézek. :D
2016. ápr. 22. 22:57
 13/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. ápr. 23. 07:53
 14/29 anonim válasza:
Milyen szinu a haja? Lehet hogy o a bnom! 😂😂😂😂😂
2016. ápr. 23. 18:52
 15/29 anonim válasza:
Utolso vagyok!! Mielott sziv rohamot kapsz nem az en bnom volt az... o mar at ment a pennybe.... de ha mondasz egy hajszint akk meg kerdezoskodhetek.... regebben minden este oda mentem ismerem a kasszasokat az aru fel toltoket az info pultosokat... ha tudok szivesen segitek....
2016. ápr. 23. 18:58
 16/29 A kérdező kommentje:
Barna a haja!! :)
2016. ápr. 23. 22:12
 17/29 anonim válasza:
Mar lattam... tenyleg gyonyoru lany..... sok szerencset hozza..... majd szimatolok
2016. ápr. 23. 22:14
 18/29 A kérdező kommentje:
Segítsetek!!! Kezd fogyni a remény! :)
2016. ápr. 25. 22:24
 19/29 anonim ***** válasza:
Én óvatos lennék ezzel a dologgal. Pengevékony a határ a romantika és a zaklatás között. Mikor legutóbb kinyomoztam egy lányt, hatalmas kosarat kaptam tőle, annak ellenére, hogy előtte meg csak úgy dobta a mosolyokat hozzám. Valamelyik nőnek nem rokonszenves, ha utólag nyomozol utána, és nem akkor vagy tökös, amikor életben van lehetőség rá.
2016. ápr. 25. 22:44
 20/29 anonim ***** válasza:
háát ha diákmunkában dolgozott ott, akkor a nevét feírta a jelenlétire, ami a biztiőrnél van a bejáratnál (általában). bár szerintem nem fogja megérteni, hogy életed szerelmének a nevét keresed, és ezért szeretnél nézelődni a füzetben, szóval inkább kamuzd azt, hogy diákmunkára jöttél, és úgy lapozd végig :D
2016. ápr. 25. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!