Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves 16-20 év közötti lányok Ti mi alapján kezdtek járni, kavarni, érdeklődni egy fiú iránt?
Érdeklődni: akkor, ha tetszik. Most nyilván mindenkinek más jön be, nekem is nagyon sokféle típusú pasi bejön külsőre, a lényeg, hogy az összhatás oké legyen és a kisugárzása is megofgjon.
Kavarni: ha nyilvánvaló vonzalom van közöttünk. Nem csak fizikai, de pl már ismerem az embert, tudom, nagyjából, milyen a humorérzéke, mennyire intelligens, stb.
Járni: Ugyanaz, mint kavarni + hasonló nézetek, de legalábbis arról való intelligens tárgyalóképesség, határozott jövőkép, felelősségteljes viselkedés
Járni: ha hasonlóképp gondolkodunk,jó a kisugárzása, vonzódok hozzá, szimpatikus
Kavarni: nekem fontos, hogy valamilyen szinten ismerjem, tehát ha teljesen vadidegen, akkor nem sok esélye van + vonzódjak hozzá(ez talán a legfontosabb), legyen magabiztos
Érdeklődni: szimpatikus, jó a kisugárzása ( nagyon fontos!!)
Nekem sokkal fontosabb, hogy bármiről tudjuk viccesen/komolyan beszélni, mint hogy a város szépfiúja legyen.. (tehát elsősorban a belső a fontos)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!