Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak kihasznál?
Mióta ismered egyébként?
Na figyi, Te is tudod, hogy nem lesz jó vége. Minél előbb megteszed, annál könnyebb...
Ugyan kérlek, minden nős hapsi ezt a szöveget nyomatja, de nagyobb az esély arra, hogy piros hó fog hullni, semmint arra, hogy elhagyja a családját egy nőcskéért, akit titokban kúrogat, ha épp úgy tartja a kedve..
Apropó, legyen már egy csöpp kis gerinced, ha már neki nincs, és ne pofátlankodj bele egy házas, családos (!!!) ember életébe, ennél nincs undorítóbb komolyan..
Én soha nem kértem h hagyja ott a családját,a lánya a mindene ezt elfogadom. Fiatal vok nem fogok rá várni,nem is akarok. Nem hiszek már neki, és véget vetek a kapcsolatnak
Tudom ítélkezni a legkönnyebb.
Egy szóval nem mondtam, hogy te ilyenre kérted volna, de ő hiába mondogatja, ez csak mese habbal, nyilvánvaló, hogy nem fogja otthagyni a tulajdon lányát és felrúgni a hazassagat miattad...
És nem, nem ítélkezem, ez csupán a valóság, a tények. Nős férfival kikezdeni egy undorító és aljas dolog! És csak hogy mellékesen megjegyezném, hogy kb 1-1,5 évvel ezelőtt az én életembe is "belerondított" egy nős férfi, aki ráadásul idősebb is tőlem kerek 20 évvel, és elég konkrétan bepróbálkozott..soha életemben nem éreztem még ilyet, iszonyatosan tetszik a pasi, nagyon vonzódom hozzá, a mosolyától el tudok olvasni, DE! Egy ujjal nem értem hozzá, soha semmi nem történt köztünk és soha nem is fog, mert NŐS! Szóval egyáltalán nem ítélkezem, én is benne lehettem volna egy ilyen helyzetben, de láss csodát megállj tudtam parancsolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!