Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te másként állsz a mélyen keresztény nőkhöz? Jobban tiszteled őket az erkölcsi értékeik miatt?
Attól még, hogy valaki vallásos, nem biztos, hogy értelmes is. A tisztelet annak jár, aki kiérdemli, nem automatikus.
24/F
Engem a nők személyisége érdekelt régebben. Abszolút nem számít nálam a vallásosság.
A feleségem vallásos bizonyos mértékben én meg ateista vagyok. Még sincs köztünk vita. Ráadásul az a közös bennünk, hogy a hittérítőket mindketten utáljuk. :)
Nem állok hozzájuk másként.
Én úgy gondolom, hogy általában (tehát nem minden esetben) ezek az erkölcsi értékek nem saját, belső értékek, hanem a keresztény nevelés eredményei. Nincs ezzel baj, amennyiben boldogok, de külön tisztelet nem jár ezért a szememben.
(Mondjuk nem értem én ezt... leendő sógornőm is elvileg keresztény, de tavaly is vigyorogva mesélte, hogy hányan voltak meg neki a franc tudja milyen fesztiválon. Nem értek én a lovakhoz. xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!