Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hibas?
Ha egy meghivasban , közös ebedben nem latok bele tul sokat hanem annak veszem ami ?
Ha egy ferfi kollegam meghiv egy kavera es en annak veszem h egy kave ? H baratkozas ?
Sokan mondjak h hulye vagyok h nem latom at a helyzeteket , de szerintem az volna a szegyen , egne a kepem , ha mindenben szerelmet latnak , közeledest es komolyan is vennem, inkabb legyek ilyen mintsem egy fontoskodo aki mar az eskuvöi harangozast hallja....
Habar belatom rendre megbizonyosodott h a kave mögött mas szandekok is voltak olyankor tettem a hulyet megmondom valoban meglepett mert en hiszek abban h valaki teara hiv az tea stb lehet h tenyleg baj van velem vagy tul bizakodo vagyok ?
Ti hogy latjatok ?
Jo dolog eloiteletek nelkul kezelni masok szandekait es a legjobbat feltetelezni roluk.
Ha viszont a nyilvanvalo jeleket nem veszed eszre abbol neked lesz gondod.
Általában semmi nem jó. Se az, ha komolyan vesszük, se az, ha "hülyének tettetjük" magunkat.
Van egy ügyfelem, rendszeresen elhívott kávézni, sütizni, tök jókat dumáltunk, kedveltem vele lenni, de ez nálam megállt ennyiben. Egyszer vmiért sms-ben megírtam neki, hogy tök jól éreztem magam, jó volt beszélgetni (barátilag gondoltam). Erre következő alkalommal nekem támadt, hogy nála van egy határ, amit nem lép át. Erre totál meglepődtem, és visszakérdeztem, hogy mégis milyen határról beszél, és mi a probléma?! Azt mondta, nem akar tőlem semmit, és ne érezzem jól magam vele... Én csak néztem, megszólalni se tudtam, úgyhogy fogtam magam, és faképnél hagytam... Mai napig nem értem a szitut...
29N
Hat igen, ha altalanositunk, akkor a legtobb ember valamilyen hatsoszandekkal kedveskedik.
De en nem akarok itelkezni, amig be nem bizonyosodik. Ha pedig jelet latom, tovabb allok. Az ilyen esetekkel nem foglalkozom kulonoskeppen.
Viszont amikor valaki hatso szandek nelkul segit vagy csak szimplan kedveskedik, az annyira jol esik es megjobban megbizonyosodom,hogy ezert erdemes hinni.
Akar olyan aprosagoktol olyan boldog tudok lenni. :)
Pl.: Nagyjabol egy husz kilos utazotaskaval vanszorogtam a buszhoz,amikor is megallapitottam,h nincs csomagtartoja, ezert fel kell cipelnem. Ezt egy sohaj kisereteben nyugtaztam. Erre egy melletm allo srac megkerdezte,h segithet-e. Mondtam,h igen, persze, koszonom. Felhoztam nekem a buszra, megkerdezte hova tegye es mellettem meg szabad volt a hely.(Gondoltam,h na most jon h megprobal felszedni) Erre letette a csomagom, megegyszer megkoszontem neki, o meg fogta magat es tovabb ment egy masik helyre.
Annyira boldogga tett ez az aprosag,hogy az egesz napom feldobta, es orommel meseltem a paromnak is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!