Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is én voltam a hibás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is én voltam a hibás?

Figyelt kérdés
a barátom most nagyon haragszik rám, mert megbeszéltük, hogy ma átmegyek hozzá és szexelünk, de egész nap rosszul vagyok, hánytam, fáj a fejem,egész nap csak aludtam olyan rosszul éreztem magam.. ezért mondtam neki, hogy inkább holnap szexeljünk. na ezen ő teljesen kiakadt, hogy mi az, hogy én lemondom, ez biztos azért van valójában mert már nem szeretem/kívánom őt, most miattam tervezheti újra az egész napját..
2015. dec. 28. 23:38
 1/8 anonim ***** válasza:

persze, a te hibád, hogy képzeled hogy megbetegszel :D

nyilván nem, a barátod túlreagálta a dolgot

2015. dec. 28. 23:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, szegény, csak nehogy belehaljon a tervezésbe. Nem azért, de ha az én barátnőm beteg volt akkor nem az volt az első gondolatom, hogy mikor fogom így dugni.
2015. dec. 28. 23:40
 3/8 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Anyàm add el a hàzat! Megtervezitek a szex időpontjàt?

Amugy mekkora türhő.Igaza van,szervezze àt a programjàt arra,hogy téged àpoljon. Csak akkor kellesz,ha szex van?

De amig az agyatok 5 éves szinten van,ne is d***ok.

2015. dec. 28. 23:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy önző,egoista pasi.

Elhiszem,hogy valamiért még mindig vele vagy,de az ilyen mellett aki ennyire bunkó,sose lesz jó......

2015. dec. 28. 23:46
 5/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem vagy hibás.
2015. dec. 28. 23:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon gyerekes viselkedés, és rettentő önző dolog.

Tuti én sértődnék meg, hogy beteg vagyok, akkor már át sem jön meglátogatni, hanem hisztizik, mint óvódás, mert nincs szex. Ész megáll!

2015. dec. 29. 00:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem a te hibád, a barátod egy önző, érzéketlen gyökér.

Legközelebb vegyetek tervbe esőnapokat is...ez vicc volt.

Relax,és jobbulást neked :)

2015. dec. 29. 02:04
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy is, mindig a férfi a hibás.
2015. dec. 29. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!