Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én is hibás voltam?
Figyelt kérdés
Barátnőmel 2 éve voltunk együtt nagyon szerelmes voltam "ő is" ekkor jött egy olyan lehetőség hogy épitkezni tudunk . Örültünk nagyon ! El is kezdődött az épitkezés itt kezdődtek a bajok is reggeltől estig épitettem hogy minnél hamarabb tudjunk költözni hogy el tudjuk kezdeni a közös életet gyerek stb. Én nagyon szerettem mindent meg tettem neki meg kapott mindent amit csak akart de ő vhogy meg változott nem tetszet semmi lusta lett se főzni se takaritani nem akart szex se sok volt havonta max egy az is könyörögve. Ebbe bele untam és kimondtam a végét! Szakitás után azzal jött hogy én el hanyagoltam kevesett voltam vele . Utólag hallotam olyan dolgokat hogy meg csalt pont abba az időben amikor rosszra fordultak a dolgok de ebben nem vagyok biztos . Magamat hibásnak tartom abban hogy keveset tudtam vele lenni de én ugy gondolom hogy ha ezt nem birta ki a kapcsolatunk akkor mást se nagyon. Sokszor el beszélgettem vele normálisan de nem ért semmit! jól tettem hogy szakitottam?2015. dec. 17. 18:06
1/5 anonim válasza:
Általában egy kapcsolatért két ember felelős, nem? Valószínűleg itt is. Szinte biztos, hogy a barátnődtől egy másik, elsőre, ismeretlenül pont ilyen hiteles történetet hallhatnánk, ha elmondaná.
2/5 anonim válasza:
Úgy tűnik kiszeretett belőled. Hogy ez kinek a hibája azt nagyon nehéz megmondani, még ha ismernénk titeket akkor is.
3/5 anonim válasza:
Ne okold magad! Jól tetted!
Elhanyagoltnak érezte magát, mert te egész nap azért melóztál, hogy szépen külön tudjatok költözni és elkezdjétek a közös életet?
Akkor mondhatta volna hogy elhanyagoltad, ha egész éjjel elmentél volna zsugázni, haverokkal bulizni, stb...
Ne sajnáld. Az volt a baj, hogy nem te hordtad a kalapot.
Van egy ismerősöm, aki elhalmozza a csaját mindenféle ajándékokkal, mégsem jó, mert amikor a csaj azt mondja neki, hogy állj be a sarokba, nem azt mondja a csávó, hogy miért, hanem hogy melyikbe...
A nő nem papuccsal akar élni, hanem férfival.
Bocs, hogy elkalandoztam, de a lényeg:
JÓL TETTED! Hibáztatni, ne hibáztasd magad. A következőt ne hagyd a fejedre nőni...
4/5 anonim válasza:
Nem szeretett eléggé. Ezért így jó,hogy vége. Tudom,hogy fáj, de az ido majd megoldja. Az is csak őt minősíti,hogy meddig te állandóan dolgozva a jovot építgetted, ő nem főzött....és most rád akatja kenni. Ne sajnáld, vannak még tisztességes lányok!
5/5 anonim válasza:
Egy építkezés probára tesz minden kapcsolatot, volt barátnőmnek a szülei soha nem veszekedtek. 25 év után belevágtak egy építkezésbe, 3 évvel később a ház elkészülte után elváltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!