Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfival nem vagyok kapcsolatban, viszont?!
Figyelt kérdés
Mondta,hogy lefeküdne velem...de azt is,hogy még fiatal vagyok és élnem kell..ezért elkezdtem pasizni és csinálni ezt azt...erre meg nem tetszik neki a dolog....miért,ha egyszer ő mondta,hogy megtehetem nyugodtan??!2016. ápr. 19. 19:19
1/4 anonim válasza:
Viszont a kerdest sem sikerult erthetoen leirni.
3/4 anonim válasza:
és akkor most mi van? dugsz fiatal léteddel olyanokkal akiknek a nevét sem ismered. Mondd meg a pasinak, hogy mi a problémája? Nem ismeri azt a mondást, hogy "kr*vából lesz a legjobb feleség?"
4/4 anonim válasza:
3-mas! A férfiak a kurv2K,tudod miért? mert a férfiak olyan könnyűvérüek hogy még füzetni se kell értük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!