Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek egy szexkapcsolatba?
Nem mennék bele, nem az én asztalom.
Miért nem? Kell a szerelem, az érzelem, a randi, a "pillangó a hasban", az együtt töltött minőségi idő...
Igen. Komoly kapcsolatom volt már, nem kezdenék bele újra. Szexkapcsolatom is volt, működött. Most nincs.
F/40+
Nem.
Introvertált vagyok, sok kell ahhoz, hogy valakit beengedjek a privát szférámba, például az is, hogy tudjam, hogy számíthatok rá, tervezhetünk jövőt. Egy laza kapcsolatban ez nincs, így nem is tudnék benne elég odaadó és felszabadult lenni.
24/F
Igen. Elég introvertált vagyok ahhoz, hogy ne akarjak olyan kapcsolatot, ahol sérülhetek.
Tulajdonképp a szexkapcsolat volna számomra az egyedüli ideális, csak nehéz hozzá hasonlóan introvertált és hasonlóan túlfűtött lányt találni.
Mivel kapcsolatban élek, természetesen nem, de szingliként volt benne részem. Tiszta volt a dolog, tudtuk, hogy mit akarunk egymástól, a szex meg jó volt vele, ennyi. Nem kell ezt túlpörögni.
28/N, 23 voltam akkor.
A megfelelő szabályokkal és feltételekkel, olyannal aki képes tiszteletben tartani ezeket igen.
Egyébként én abszolút lúzer vagyok/voltam ilyen esetekben: vagy utána lettünk nagyon jó barátok a sráccal - mai napig is, vagy előtte voltunk haverok és egyszer csak szex lett belőle.
Régen a legjobb barátommal bonyolódtunk ilyesmibe. (ő fiú, én lány csak hogy helyén legyenek a dolgok)
Fura volt, barátok is voltunk, szexeltünk is, de a kettő közti kapocs hiányzott. Valahogy úgy kell elképzelni, hogy szex után elmeséltük kb egymásnak hogy mi volt.
Nem ment rá a barátság így jó sok év távlatában sem, néha jókat mosolygunk a múlton.
Nem volt olyan alkalom, tudomásom szerint hogy bármelyik fél szerelmes lett volna szerencsére. Inkább volt ott szeretet, kívánás, kíváncsiság, bizalom mintsem szerelem.
Azaz egy eset volt: Első találkozáskor megbeszéltük, hogy semmi bonyodalom, mindenki csak szexre vágyik.
Pár alkalommal működött, aztán elhívott randira... pár évvel később pedig hozzámentem feleségül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!