Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi idő után kezdtek el egy párkapcsolatban közös jövőt tervezni?
Gondolok itt a közös nyaralásokra, összeköltözésre, eljegyzésre, házasságra, családalapításra.
Nektek mennyi idő kell, hogy ilyesmiről beszéljetek egy kapcsolatban a másikkal, ha minden rendben megy?
Tudom, hogy minden ember és kapcsolat más, igazából szubjektív vélemények érdekelnek, ki hogyan éli ezt meg.
Ha lehet, a válasz végére írjátok le a korotokat, nemeteket. :)
Párom idősebb mint én így az elején tisztáztuk mik a célok hogy úgy fogalmazzak.
Amúgy talán az első év vége felé merült fel komolyabban a téma.
20/l és 29/ff
Nem vagyok benne biztos, de sztem olyan 1,5-2 év után beszéltünk gyerekekről, közös jövőről. Nem tudom, nem volt olyan, hogy "Akkor most nagy levegő és rákérdezek, hogy hány gyereket akar, meg velem akar-e", csak úgy az elejétől fogva beszélgettünk tervekről, vágyakról, és valahogy észrevétlenül belekerült a közös ház, meg a gyerekek. Visszatérve a konkrét válaszadáshoz: kb. 2 év után.
26/N
Nem értem a második válaszoló miért lett lepontozva...
Teljesen megértem, ha az emberek kapcsolat elején letisztázzák a szándékukat, de azért valahol furcsa. Mármint, addig rendben van, hogy az ember komolyan ismerkedik, vagy inkább kalandokra vágyna, de az, hogy erre alkalmas-e a 2 fél párként szerintem csak idővel derül ki.
Nagyon sok ismerősöm vág bele együttélésbe pár hónap után, amit szintén félig érthetőnek gondolom, félig kockázatosnak. De valószínűleg a saját bizonytalanságom mondatja ezt velem, ezért érdekel mások, némileg optimistább véleménye :)
A nyaralás valóban nem olyan nagy dolog, de mondjuk 1-2 hónap után mégiscsak korai, nem? Vagy ebben is én vagyok nagyon korlátolt?
Bevallom, kissé földhöz ragadtnak érzem magam ebben a témában lány létemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!