Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden no akar gyermeket? Van aki azt mondja, hogy inkabb nem, de azert parkapcsolatban van?
Én pl nem akarok.
Korábban mondogatták nekem többen, hogy majd megváltozik ez az érzés.
Mert ez olyan mint a szerelem, egyszer csak érzed.
Hát én nem érzem.
Egy A4 es lapot tele tudnék írni az ellenérveimmel.
Amellett, hogy egy másik szintén a mellette szóló érvekkel.
De mégsem szeretnék.
33 N
Nekem nem ez a lényeg. Nem fontos, hogy gyerekem legyen.
37/N
Én is azt hittem pár évvel ezelőtt, hogy minek,meg ebben a gazdasági környezetben mégis mi értelme a gyermekvállalásnak?
Aztán az utóbbi időkben már úgy gondolom, hogy csupán kettesben lenni valakivel életem végéig gyermek nélkül nem tudnék élni.(inkább akkor maradnék egyedül!)..Szeretnék saját kis családot,anya és feleség lenni.
nem
én sem biztos, hogy akarok gyereket mert ki nem állhatom őket.. de szerelemre szükségem van
Nem akarok senkit megbántani leszögezem.
De aki nem akar soha gyereket az szerintem nem normális.Akkor mit ér az élet?Minden élőlénynek az elsődleges célja az életben a szaporodás...
20-30 év múlva majd mit csinálnak??Otthon ülnek a hintaszékben majd a macskáikat etetve?
Ismerek olyan nőt aki nem akart sosem gyereket.(Feleségem nővérének baratnője)Most 44 éves.Azt hitte öröké 20 éves marad akit imádnak a férfiak.
Dolgozik,senkije nincs és most már szeretne gyereket,családot.Egyedül van...hát késő bánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!