Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők! Mit szóltok ehhez, ez igaz?
"Akiért nem kell tenni, az már nem is olyan érdekes."
Párkapcsolatban hogy kellene fent tartani a srác érdeklődését ilyen téren? Tenni akarjon, meg akarjon tartani!
Hát bevallom 7 év párkapcsolat alatt, sok mindent megértem már, de erről még nem hallottam!
Inkább azt mondanám, hogy rózsaszín köd után, ahol nem törődnek egymással a felek, az a kapcsolat megy a kukába.
Sosem nyűglődtem azon, hogy a párom figyelmét fenntartsam. Amiket praktikákat meg szoktak mondani, hogy pikánsabb legyen az élet, az meg alapból jön. Nálunk megegyezés kérdése a dolog. Megbeszéljük a dolgainkat. Ha jó, ha rossz az a kapcsolatra nézve.
Senkit nem akarok magam mellett tartani aki nem akar velem lenni.
Az idézett szöveg baromság.
Ha már valaki kapcsolatban van, akkor a kapcsolatot kell fenn tartani első sorban, azt ápolni, ami után automatikusan jön, hogy hogyan tartsuk fent a másik iránti érdeklődésünket.
Pl. sok beszélgetés, közös programok.
Én ezt nem tapasztalom. Mármint, nyilván arról van szó, hogy az a kapcsolat egészségére negatívan hat, ha "készpénznek vesz", mert annak szinte egyenes folyománya, hogy belekényelmesedik a kapcsolatba, de az nem azért rossz, mert már "nem olyan érdekes", csak érted, ebből lesz a "kihűlt a kapcsolatunk", "már elmúlt a szerelem...", és hasonló kijelentések.
Szerintem csak annyi a megoldás, hogy (nyilván a folyamatos kommunikáció mellett), rendszeresen programokat szerveztek magatoknak, eljártok társaságba, vagy bármi, ami ahhoz kell nektek, hogy úgy általában, ha egyedül lennétek, is jól érezzétek magatokat, csak mindezt együtt :) Nálam eddig bevált :)
Ezt én sem hallottam még igazából.
Ha szeretsz valakit,törődsz vele,odafigyelsz a másik igényeire,teszel érte,amit ő értékel,szóval már fenntartod is az érdeklődését,nem távolodtok el egymástól.
Amúgy jók a közös programok,de éppen az a lényeg,mármint a kérdező szerintem arra akar rájönni,mi lenne a megoldás arra,hogy ne unja meg a másik.
Szóval akkor talán egyedül is el kellene járnotok helyekre,hogy hiányozzatok,örüljetek egymásnak.
Baromság. Ez kb a tini kategória...
Egyébként meg ha kihűlt a dolog, felesleges bármivel is taktikázni. Előbb utóbb ugyis szakítás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!