Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjatok mát tippeket, hogy szerintetek mivel tudnék bosszút állni a volt pasimon?
Mivel nem ismerjük a történetedet, sem téged, sem az exedet, itt olyan választ nem fogsz kapni, amilyet szeretnél: konkrét példákat, hogyan tudnál bosszút állni.
Én személy szerint nem vagyok bosszúálló típus, és kicsinyes, önző dolognak tartom a bosszuállást . Senkinek jobb nem lesz tőle. Csaltak már meg, én inkább tovább léptem, és megszakítottam a kapcsolatot.
Menj el futni, biciklizni, görkorizni, barátnőzz... tudod, élj. Ezzel eléggé bosszút tudsz állni, mert jó segged lesz, és nem foglalkozol vele.
Egyébként tényleg borzalmas az a stílus, ahogy ide írogatsz. Ha vele is ilyen stílusban kommunikáltál, nem csodálom, hogy mást keresett. Ahelyett, hogy a múlton rágódsz, és feléled a maradék emberségedet is, inkább fejleszd magad. És "sajnálom", de ezen az oldalon nem nagyon lesz olyan, aki nem oszt ki téged emiatt a viselkedés miatt. Szóval rossz helyen vagy.
Én azt a "mát" tipped adom neked, hülye liba, hogy azon gondolkodj el, hogy miért is hagytad magad kihasználni? Ha ugyan valóban így volt és nem csak te állítod be így...
Tudod az önismeret sokat segít abban, h ne használjanak ki.
De konkrétan mit tett ellened?
Ennyiből azért nehéz bármi választ is adni neked. Mert nagyon nem mindegy mi az előzmény. Ha teszem azt lelépett tőbbszázezer forintoddal, anyagilag kiforgatott vagy hadonló, azt valszeg én sem hagynám annyiban. De ha csak szimplán szakított veled, akkor felejtsd őt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!