Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Adjatok mát tippeket, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjatok mát tippeket, hogy szerintetek mivel tudnék bosszút állni a volt pasimon?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 18. 11:01
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem kritikákat kértem, meg nem véleményeket, sem önismeretet, főképp meg magatok jellemzését, hogy milyen értetlenek vagytok egy egyszerü kérdésre, hanem hogy milyen dolgokkal tudnék bosszút állni!?
2016. ápr. 18. 11:33
 12/23 A kérdező kommentje:
Am meg ne tegyetek megjegyzéseket, mert nem tettem neki még eddig semmi rosszat! Hűséges voltam hozzá, senki nem létezett rajta kívül nekem, és annyira aranyos kedves voltam vele hogy ez már néha túlzás volt.
2016. ápr. 18. 11:35
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem ismerjük a történetedet, sem téged, sem az exedet, itt olyan választ nem fogsz kapni, amilyet szeretnél: konkrét példákat, hogyan tudnál bosszút állni.

Én személy szerint nem vagyok bosszúálló típus, és kicsinyes, önző dolognak tartom a bosszuállást . Senkinek jobb nem lesz tőle. Csaltak már meg, én inkább tovább léptem, és megszakítottam a kapcsolatot.

2016. ápr. 18. 11:41
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Menj el futni, biciklizni, görkorizni, barátnőzz... tudod, élj. Ezzel eléggé bosszút tudsz állni, mert jó segged lesz, és nem foglalkozol vele.

Egyébként tényleg borzalmas az a stílus, ahogy ide írogatsz. Ha vele is ilyen stílusban kommunikáltál, nem csodálom, hogy mást keresett. Ahelyett, hogy a múlton rágódsz, és feléled a maradék emberségedet is, inkább fejleszd magad. És "sajnálom", de ezen az oldalon nem nagyon lesz olyan, aki nem oszt ki téged emiatt a viselkedés miatt. Szóval rossz helyen vagy.

2016. ápr. 18. 11:43
 15/23 A kérdező kommentje:
Ajjj... Az emberek miért nem tudnak most gusztustalan, embertelenek lenni a másikkal? De látom hogy ez is egy emberi gusztustalanság, hogy akkor ilyenek ha saját magukról van szó, ha másikról akkor az már ne csináljon semmit mert az rossz.
2016. ápr. 18. 11:49
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
szülj gyorsan 3 gyereket és vedd fel a csok-ot!
2016. ápr. 18. 11:50
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Én azt a "mát" tipped adom neked, hülye liba, hogy azon gondolkodj el, hogy miért is hagytad magad kihasználni? Ha ugyan valóban így volt és nem csak te állítod be így...

Tudod az önismeret sokat segít abban, h ne használjanak ki.

2016. ápr. 18. 11:50
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom kérdező, de ostoba vagy ... :-(
2016. ápr. 18. 13:19
 19/23 anonim ***** válasza:

De konkrétan mit tett ellened?

Ennyiből azért nehéz bármi választ is adni neked. Mert nagyon nem mindegy mi az előzmény. Ha teszem azt lelépett tőbbszázezer forintoddal, anyagilag kiforgatott vagy hadonló, azt valszeg én sem hagynám annyiban. De ha csak szimplán szakított veled, akkor felejtsd őt el.

2016. ápr. 18. 13:22
 20/23 anonim ***** válasza:
Feküdj le valakivel, vagy több mindenkivel, majd add a tudtára, hogy mennyivel jobb volt, mint vele! Mekkorákat élveztél, meg milyen jó volt. 36f
2016. ápr. 18. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!