Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon most miért ilyen Velem, meggondolta volna magát?
Figyelt kérdés
4 hónapja összejöttem a családom egyik jó ismerősével akinek párja van . Tudom hogy szemét dolog volt, de levett a lábamról nem is én kezdeményeztem, eszembe sem jutott volna,de nagyon kitartó volt és beleszerettem, rengeteg időt töltöttünk együtt. Jól titkoltuk a dolgot, senki nem tud Róla de még csak nem is sejtik. Tudom hogyha kiderülne a családom megutálna, a férfi is elvesztené a családját, ettől függetlenül az összeköltözésen gondolkodtunk. Ma viszont mikor találkoztunk mondhatom hogy levegőnek nézett nem is szólt hozzám . Mikor megkérdeztem most mi van annyit mondott hogy semmi és otthagyott, majd mikor újra találkoztunk elment mellettem és hozzám se szólt. Tegnap is egész délután együtt voltunk még este is és semmi baja nem volt. Nem olyan ember aki ne mondaná meg a véleményét, így egyszerűen nem értem a dolgot. Tudom hogy most egyem meg amit kifőztem, de az hogy mi minden nap találkozunk mert szinte mindig itt van nálunk egymás mellett lakunk, így most kellemetlen a dolog, pláne hogy nem tudom a miértet. sokszor mondtam neki hogy kellemetlen lesz ha mégsem költözünk el, de azt mondta hogy az lehetetlen hogy mi ne éljünk együtt, mert ha nem szeretne és nem szeretne velem élni, akkor nem nálam próbálkozik, hanem keres valaki olyat aki messze lakik és nem kell félnie a lebukástól.2016. ápr. 17. 18:57
1/8 anonim válasza:
Észhez tért.Neked is azt kéne.A szép szavaival elérte,hogy széttedd párszor a lábad,megunta,ennyi.
2/8 A kérdező kommentje:
Az lehet, de nálam is van labda, mert kitálalhatok a párjának, és elmondhatok mindent. És azt sem mondhatják hogy kitaláltam mert minden porcikáját ismerem. Hozzám max nem szól a családom 1-2 napig, viszont neki párja és gyereke van. Ő nagyobbat bukik mint én.
2016. ápr. 17. 19:20
3/8 anonim válasza:
Tudtam,hogy ilyesmi értelmi szinted van.Mint a szappanoperákban.Attól,hogy beköpöd,még nem lesz a tièd,csak még jobban meggyűlöl.Lehet elválnak,de soha nem fogsz neki kelleni.Ha szeretted,akkor elengeded,és nem süllyedsz le egy agyatlan bosszúszomjas nő szintjére.Legyen tartásod,mert így soha nem lesz kapcsolatod.Eleve undorító,hogy te lettél a másik nő,de még neked áll feljebb.Nézd meg a végzetes vonzerő című filmet.
4/8 anonim válasza:
Akkor tedd meg, aztán légy magadra büszke, hogy ketten, közös erővel szét kúrtatok egy családot. Inkább hagynád a fenébe, és néznél magadnak nőtlen férfit..
5/8 A kérdező kommentje:
Én mondtam neki, hogy bármikor kilépek a kapcsolatból egyetlen egy szavába kerül. Viszont akkor mondja a szemembe. A kapcsolatát nem én tettem tönkre, ha szerette volna a párját akkor nem csalja meg Velem. Ne egyedül én legyek a szemét amikor ehhez két ember kellett. És nem én kezdtem ki vele. kilépek én szó nélkül, de akkor legyen annyi gerince hogy megmondja hogy vége.
2016. ápr. 17. 19:34
6/8 anonim válasza:
Igen,két ember kell hozzá,de a pasik mindig gyengébbek a nőnél,hamarabb elcsábulnak,ha eltalálja a sz@r a ventillátort.Neked kellett volna észnél lenni,és eleve nem belemenni.Mégis mit vársz?Ha a feleségével tiszteletlen,majd pont veled,egy senkivel lesz gerinces és a szemedbe mondja.
7/8 A kérdező kommentje:
A nők is elcsábulnak néha ennyi erővel. Mindegy, meglátjuk holnap mi lesz, mert elméletileg együtt kéne elmennünk valahova. Majd kiderül. Ha nem is tálalok ki, ennyivel akkor sem ússza meg, mert én hoztam érte egy akkora áldozatot ami az én életemben örökre nyomot hagy,nagyon megviselt és ezt Ő is nagyon jól tudja.
2016. ápr. 17. 20:13
8/8 anonim válasza:
Remélem megbánta. Neked is azt kellene. Nagyon ronda dolog és mindkettőtök hibája. Ne azon agyalj, hogy hogyan láncold magadhoz, hanem örülj neki, hogy elengedheted. Ne csinálj semmi hülyeséget, mert azzal csak mindkettőtök + egy másik nő + egy gyerek életét tönkre teheted! Legalább most kapjál észhez, ennyire nem lehetsz aljas! Egy ilyen alapokon nyugvó kapcsolat sosem tehet titeket boldoggá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!