Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy reagálnátok, ha ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy reagálnátok, ha ilyen tetoválása lenne a párotoknak?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt. Több tetoválása is van, de sosem kérdeztem, hogy minek mi a jelentése, vagy mit jelképez, valamiért most rákérdeztem az egyikre, csak úgy. (egy K betű van az egyik csuklóján) A volt felesége nevének a kezdőbetűje. (azt tudtam, hogy házas volt előttem, de a felesége nevét nem, így nem is asszociáltam rá) Ez kicsit, na jó, nagyon szíven ütött. A világ legnagyobb hülyesége lenne ezért szakítani, tudom, de elmondhatatlanul zavar...

Ez normális? Titeket hogy érintene egy ilyen?

2016. ápr. 17. 14:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az èn páromnak egy szívben van bele írva egy női név! Még nem kèrdeztem hogy ki is az mi volt vele, az exeiről beszéltúnk már és az enyéimről is de ezt a nevet egyszer sem mondta! Nem tudom ki lehet de mindig meg akad rajta a szemem idegesit is kicsit de még sem kérdezem meg hogy ki is Ő valójában! Pár tetoválását tervezi eltüngeni reménykedem ez is köztük lesz majd 😊
2016. ápr. 17. 15:11
 12/14 anonim ***** válasza:
12%

Hát én konkrétan kinevetném. Nem tudnám elhinni, hogy ennyi esze volt, hogy egy szerelme nevét felvarrassa magára. Mivel sok esetben egy nagy szerelem is véget érhet, még ha akkor nem is úgy érzed.

De ha mégis ilyen elhatározásra jutok, válás után leszedetem vagy átalakíttatom egy másik mintává.

2016. ápr. 17. 15:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem sok esze lehet annak a pasinak...csaj nevét magára varratni, istenem, mekkora barom...én elküldeném leszedetni, ha velem tervezne komolyan, majd biztos nézném az ex nevét rajta...aki azt írja,h az élete része, a múltja...igen, de azért ennyire ne legyen már a az élete része az ex, h a testén hordja jól látható helyen a neve kezdőbetűjét. :/
2016. ápr. 17. 15:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Fogd fel úgy, hogy k*rvát jelent.
2016. ápr. 17. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.