Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok, ha ilyen tetoválása lenne a párotoknak?
3 hónapja vagyunk együtt. Több tetoválása is van, de sosem kérdeztem, hogy minek mi a jelentése, vagy mit jelképez, valamiért most rákérdeztem az egyikre, csak úgy. (egy K betű van az egyik csuklóján) A volt felesége nevének a kezdőbetűje. (azt tudtam, hogy házas volt előttem, de a felesége nevét nem, így nem is asszociáltam rá) Ez kicsit, na jó, nagyon szíven ütött. A világ legnagyobb hülyesége lenne ezért szakítani, tudom, de elmondhatatlanul zavar...
Ez normális? Titeket hogy érintene egy ilyen?
Hát én konkrétan kinevetném. Nem tudnám elhinni, hogy ennyi esze volt, hogy egy szerelme nevét felvarrassa magára. Mivel sok esetben egy nagy szerelem is véget érhet, még ha akkor nem is úgy érzed.
De ha mégis ilyen elhatározásra jutok, válás után leszedetem vagy átalakíttatom egy másik mintává.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!