Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok, ha ilyen tetoválása lenne a párotoknak?
3 hónapja vagyunk együtt. Több tetoválása is van, de sosem kérdeztem, hogy minek mi a jelentése, vagy mit jelképez, valamiért most rákérdeztem az egyikre, csak úgy. (egy K betű van az egyik csuklóján) A volt felesége nevének a kezdőbetűje. (azt tudtam, hogy házas volt előttem, de a felesége nevét nem, így nem is asszociáltam rá) Ez kicsit, na jó, nagyon szíven ütött. A világ legnagyobb hülyesége lenne ezért szakítani, tudom, de elmondhatatlanul zavar...
Ez normális? Titeket hogy érintene egy ilyen?
Egy szóval nem írtam ilyet, hogy menjen leszedetni.
De kíváncsi lennék, te hogy reagálnád le azt, hogy ránézel a párod kezére, és mindig ott fogod látni azt a valakit, akit nem akarnál.
Amúgy meg lehet válaszolni kevésbé arrogáns stílusban is...
Hát, ezt én is nehezen viselném el, pedig imádom a tetoválásokat, a párommal is tervezünk közösen, de név, betű, stb. sosem lenne. Akkor tudnám maradéktalanul elfogadni, ha azért volt feleség, mert meghalt. Az egy teljesen más kategória.
Hogy mit reagálnék... Nekem eleve az első kérdésem lett volna randikor, hogy mit jelképeznek a tetoválásai, és ha ezt mondja, valszeg nem lett volna második randi. Állítson az előző kapcsolatnak egy szép képpel emléket, mert igen, a múltja, de egy nevet vagy név kezdőbetűjét nem bírnám.
Hogy normális-e? Ez relatív. Az a kérdés, te el tudod-e fogadni.
Igazából sokáig észre sem vettem (az órája részben takarja), de miután feltűnt, akkor sem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, nem gondoltam, hogy egy ilyen dolog lehet..
Nekem is volt ilyen betűs tetoválásom, az egyik párommal. Teljesen békében váltunk el, normális viszonyban, de leszedettem, mert, ahogy írta is az egyik válaszoló, nem tudtam együtt élni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!