Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Nálatok mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dnyepropetrovszk kérdése:

Fiúk, férfiak! Nálatok mennyire jelent az plusz pontot, ha egy lány tud sütni-főzni? 19|L

Figyelt kérdés
2016. ápr. 17. 13:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek enni. +
2016. ápr. 17. 13:42
 2/13 RRR ***** válasza:
100%

tök mindegy

legfeljebb főzők és közben megtanítom erre-arra a konyhában:DDDD

2016. ápr. 17. 13:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én is tudok mivel átlagos külsejű férfiként nem sok női társaságban volt részem szóval megtanultam. Ettől függetlenül nem bánnám de a "lány" része jobban érdekelne mint a "tud főzni" :D
2016. ápr. 17. 13:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mivel én is tudok és szeretek, külön előnyt nem jelent, éhen nem halnék, akkor sem, ha nem tudna főzni. De örülnék, ha nem nekem kellene mindkettőnkre, hanem felváltva.
2016. ápr. 17. 13:54
 5/13 anonim ***** válasza:
39%

Egy felnőtt embernél ez nem plusz pont, hanem elvárás. Legyen férfi vagy nő az illető.

24/F

2016. ápr. 17. 13:57
 6/13 A kérdező kommentje:
Manapság már nem olyan nagy divat, hogy férfi-nő, bárki tud főzni. Egyszerűbb félkész mikrós kajákat venni. Szóval nem gondolnám, hogy ma már ez elvárás lenne...
2016. ápr. 17. 14:01
 7/13 anonim ***** válasza:
Nyilván jó dolog, de ettől nem lesz senki se több, se kevesebb.
2016. ápr. 17. 14:04
 8/13 Blade Bone ***** válasza:
Nekem plusz pontot jelentene :)) nem szeretem a bolti ételeket annyira, az ilyen konzerv meg hasonlóktól még az életkedvem is elmegy. :/ Plusz eleve úgy képzelem el a konyhát, hogy ott a párom sürög-forog és készíti a finomságokat, én vágyom erre nagyon. :)) De egyébként az nem elvárás, hogy tudjon főzni, úgyis jó, ha időközben beletanul. :)
2016. ápr. 17. 14:23
 9/13 anonim ***** válasza:
50%

én is szeretek főzni, szeretem a gasztronómiát (akár megcsinálni, akár megkóstolni, vagy beülni valahova), így komoly plusz pont.

egyébként az együtt főzés az egyik legjobb közös elfoglaltság, lehet közben beszélgetni, meginni egy pohár bort, együtt vagytok

2016. ápr. 17. 14:37
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon.
2016. ápr. 17. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!