Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ez mit jelent nálatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez mit jelent nálatok?

Figyelt kérdés

Mikor azt mondjátok egy fiúnak a külsejére vonatkozóan,hogy "Nem vagy rossz."

Sokszor mondják ezt nekem,de ez számomra nem konkrét...nem szeretem.

2016. jan. 29. 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez nálam a nem vagy adonisz de beleférsz a komfortzónámba megfelelője. Szóval a lehetnél jobb ha akarnál de így is megfelelsz.
2016. jan. 29. 18:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Tehát olyan "elmegy" kategória?:/
2016. jan. 29. 18:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálam kb. a 8/10-es megfelelője. De 7-től egész a 11-ig terjedhet, helyzettől függen.
2016. jan. 29. 18:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem az elmegy a jó kifejezés. Ha a tökéletes a 10 akkor a nem rossz a 7-8 kb
2016. jan. 29. 19:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hogyan folytatódik a mondat.

A "nem vagy rossz, de..." például nem jelent túl sok jót.

Bár én nem mondtam még ilyet soha, és furcsállom, hogy milyen helyzetben kérdezi meg a fiú a saját külsejéről a nőket.

2016. jan. 29. 23:40
 6/8 A kérdező kommentje:

Nincs de,csak annyi,hogy "nem vagy rossz".

Én olyan esetekben szoktam ezt mondani,mikor jónak látok valamit,viszont mégsem akarom agyondícsérni,így csak annyit mondok rá,hogy nem rossz.De hát ez én vagyok.

2016. jan. 30. 01:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem a legjobb,de annyira azert rossznak sem rossz. Szoval olyan kozepes
2016. jan. 30. 08:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Ha nyilatkozom valaki külsejéről, akkor vagy azért teszem, mert meg szeretném dicsérni, vagy azért, mert valamilyen konkrét észrevételem van (például megkérdezi, hogy így-e a jobb a haja vagy úgy).

Szerintem bántó valakinek azt mondani, hogy a külsőd "nem rossz".

2016. jan. 30. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!