Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen lenne a tökéletes nő?
Beszélgettem ma az egyik fiú haverommal, nincs valami hű de mély barátság köztünk, de azért meg szoktunk beszélni ezt azt. Ma például sütizni mentünk, és egy nagyon mini sortot viselő csajszi kapcsán elkezdtünk dumálni, hogy neki milyen az "álomasszony", ahogy ő fogalmazott. Hadd írjam le, hogy miket mondott:
-min. 160, max. 180 cm magas
-magasságához mérten 19-20-as BMI-vel rendelkezik
-hosszú (akár seggig is) érő picit hullámos, vagy teljesen kivasalt haj, leginkább barna
-ovális arcforma, nem bumszli orral, nagy szemekkel, ízlésesen szedett szemöldök, telt ajkak, fehér, szép fogsor
-legyen dereka, enyhén szélesebb csípője
-C-D kosárméret (ezt én mondom, ő nem tudott számokat csak rámutatott az én melleimre hogy azok jók)
-ápolt körmök, de nem neonszínre lakkozva
-teljes gyantázás
-sportoljon (heti 4-5x minimum)
-állatszerető legyen
-rock zenét hallgasson
-tudjon főzni
-házimunkát szó nélkül végezzen
-legyen tanult, ambiciózus, intelligens
-beszéljen legalább 2 idegennyelvet
-legalább egy hangszeren tudjon játszani (vagy énekeljen)
-legyen egy mocsos kis qrva az ágyban
Szerintem emberünknek kicsit magasak az elvárásai... :D Nem ismerek nőt, aki megfelelne a kritériumoknak. Évek óta nincs is senkije, szerinte azért mert ő nem akar, szerintem viszont őt nem akarják...
Nektek is ilyen a tökéletes nő? Min változtatnátok?
18L
Figyeljetek ez csak a srác egyéni véleménye.
Amugy meg szerintem minden 3. Ha nem 2. csaj ilyen...
De hadd kérdezzem már meg hogy spanod miket nyújt ezért cserébe? Elvárja hogy modell csaja legyen talán ő is az? Zenél vmi zenekarban meg beszél perfekt 3 nyelvet? Esetleg sportoló? És mit fog kezdeni az ágyban az álomnővel? Na csak ennyit akartam igazából..hogyha vannak elvárásai akkor az a minimum hogy ő megfeleljen azoknak. Valszleg ezért akadnak gondjai. Meg egyébként is kell egy kis önbizalom és jókedv. Az az amit mindenki szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!