Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy kis segítséget kérnék, nektek milyen lenne a tökéletes este?
Ma vagyunk a párommal 5 évesek és megakarom kérni a kezét! A tervem nagyon egyszerű, délután megyünk egy wellness hétvégére, hogy ott ünnepeljük meg az évfordulót! A gyűrűről semmit nem tud szóval az lesz a meglepetés a vacsora után! Az együttlétet, szexet akarom különlegessé tenni! Tippeket kérnék, hogy ti minek örülnétek, mik a "titkos" vágyaitok?!
Kort is írjatok! Előre is köszönöm!
Gratulálok:)
Ha előtte megmaszíroznának, azt nagyon élvezném. Persze nem arra gondolok, amikor belehalok a fájdalomtól, hanem arra a lágy, finom, erotikus masszázsra. Aztán jöhetne a kikötözés.:D Ha van rá mód. Ha nincs, akkor meg egy hatalmas szeretkezést akarnék. Semmi durvaság, semmi kicsi fájdalom, csak az érzékiség.
22/L
gratula
az én párom is 5 év után kérte meg a kezemet az évfordulónkon, bár mi kimentünk sétálni (februárban)a pusztába. Ott még hó is volt és nagyon szép nap volt és ott kérte meg a kezemet.
Szerintem is jó ötlet a gyertyás, rózsás megoldás, halk zenével esetleg. Csak persze ezt nehéz megoldani, ahoz az kell ,hogy ne lássa ahogy ezeket megcsinálod. A masszázs sem rossz ötlet, esetleg elötte megmasszírozod majd mikor befejezted letérdelsz mellé.
én csak az esti szex után adnám neki oda ...
és nagyon kitennék azért h fergetegeset élvezzen a csaj
Sok boldogságot nektek!
Szerintem ismered annyira a párodat, hogy érezd azt, hogy mikor kell elővenned a gyűrűt. :)
Ami pedig az együttlétet illeti, halk zenével, néhány kis mécsessel, virággal és némi gyengédséggel biztosan nem tudsz mellényúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!