Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy kamaszként hősszerelmes voltam és nem jutottam nőhöz, most meg egymás után húzom fel őket a farkamra és le sem bírom őket vakarni?
14-19 éves koromban nagyon az a romantikus, kizárólag tartós kapcsolatot akaró, szerelmes típus voltam. Sosem volt egyetlen barátnőm és végig szűz voltam ez időszak alatt. Volt kb fél tucat lány, akikbe hosszabb-rövidebb ideig szerelmes voltam vagy beléjük voltam esve, de ezt egyikük sem viszonozta és akár feléjük, akár más lányok felé a suta próbálkozásaim is sikertelenek maradtak.
Külsőre mindig jól néztem ki: Jóképűnek mondott, 2 méter magas, hosszúkás szőke hajú vagyok. Régen inkább vékony testalkatú voltam eléggé (csontváz), de az utóbbi pár évben edzeni és sportolni kezdtem és feljöttem 75-ről 95 kg-os, vállas alkatúra a két méteremhez és végre jól érzem magam a bőrömben.
Szóval korábban is inkább a "performance"-ommal volt gond, azzal hogy milyen módon viselkedtem/beszéltem velük, hogy gondolkoztam róluk. Még szerintem olyan is volt, hogy valakinek tetszettem külsőre, de amúgy aztán az eléggé lúzer/papucs hozzáállásom miatt aztán mégsem.
Aztán találtam a neten olyan történeteket, emberek és anyagokat, amiktől nagyon megváltozott a gondolkodásmódom. A lényeg hogy már szerelmes sem voltam három éve, oda merek menni a lányokhoz és úgy általában tudom mit és hogyan kell csinálni ahhoz, hogy egy lánynál eljussak a megszólításától kezdve a bugyija lehúzásáig 1-2 héten belül.
Most meg a nők panaszkodnak, hogy miért csak dugni akarok? Miért? Régen amikor meg több mint öt éven keresztül csak egyetlen szerető barátnőt akartam, szartak rám.
23/F
2:
Tudod az emberek tudnak változni és csak mert valaki egyszer rossz valamiben (pl nőkkel való ismerkedés), az nem biztos hogy egész életében az lesz
3:
De ezt nem direkt csinálom. Megváltoztam, más ember lettem mint régen voltam.
4:
De hát nem is ismersz. Ennyi erővel te is fogyi vagy.
5:
De akkor az hogy van, hogy régen ÖT éven keresztül nem találkoztam nővel (úgy 14-19 évesen) egyáltalán, aki akart volna velem kapcsolatot. ÖT évig. Azóta pedig a legtöbb lány azt akar. Értem mit mondasz, de remélem te is amit én. Amikor vágytam valamire, akkor nem kaptam meg, most meg mikor nem vágyok rá, szinte havi szinten hullana az ölembe.
6:
Nem is mondtam semmit a nőtípusokról. Régen is és ma is ugyanannál a nőtípusnál próbálkozom. A szép, kedves, aranyos, intelligesnek tűnő gimnazista/fősulis lányok, akiknek a többsége tartós kapcsolatot akar (mármint azok, akikkel ismerkedem).
7:
Bosszú? De hát csak szeretek sok különböző szép lánnyal szexelni. Így érzem jól magam, mert megváltoztam, más ember lettem ahhoz képest, mint aki régen voltam. Amit te írsz, az nincs igazán a fejemben.
8:
Mióta vonzóbb alkatom van és tudom mit mondjak a lányoknak, hogy érdeklődést és vonzalmat keltsek bennük, könnyű dolgom van.
10:
De miért beszélsz butaságokat? Inteligens, kedves, aranyos, 90%-ban komoly kapcsolatot kereső gimis vagy egyetemista lányokkal fekszem le. Egyéjszakásom még sosem volt, mindig jellemzően 3-5 randevú és egy-két hét ismerkedés után fekszem le a lányokkal. A legutóbbi lány 20 éves volt, jogász hallgató, tartós kapcsolatot szeretett volna és én csak a harmadik férfi voltam az életében.
Még csak diszkóba vagy más éjszakai szórakozóhelyre sem járok soha, sem ismerkedni, sem bulizni.
12:
Értem, köszi a választ, mert mondtál benne dolgokat, amiknél magamra ismertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!