Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy kamaszként hősszerelmes voltam és nem jutottam nőhöz, most meg egymás után húzom fel őket a farkamra és le sem bírom őket vakarni?
14-19 éves koromban nagyon az a romantikus, kizárólag tartós kapcsolatot akaró, szerelmes típus voltam. Sosem volt egyetlen barátnőm és végig szűz voltam ez időszak alatt. Volt kb fél tucat lány, akikbe hosszabb-rövidebb ideig szerelmes voltam vagy beléjük voltam esve, de ezt egyikük sem viszonozta és akár feléjük, akár más lányok felé a suta próbálkozásaim is sikertelenek maradtak.
Külsőre mindig jól néztem ki: Jóképűnek mondott, 2 méter magas, hosszúkás szőke hajú vagyok. Régen inkább vékony testalkatú voltam eléggé (csontváz), de az utóbbi pár évben edzeni és sportolni kezdtem és feljöttem 75-ről 95 kg-os, vállas alkatúra a két méteremhez és végre jól érzem magam a bőrömben.
Szóval korábban is inkább a "performance"-ommal volt gond, azzal hogy milyen módon viselkedtem/beszéltem velük, hogy gondolkoztam róluk. Még szerintem olyan is volt, hogy valakinek tetszettem külsőre, de amúgy aztán az eléggé lúzer/papucs hozzáállásom miatt aztán mégsem.
Aztán találtam a neten olyan történeteket, emberek és anyagokat, amiktől nagyon megváltozott a gondolkodásmódom. A lényeg hogy már szerelmes sem voltam három éve, oda merek menni a lányokhoz és úgy általában tudom mit és hogyan kell csinálni ahhoz, hogy egy lánynál eljussak a megszólításától kezdve a bugyija lehúzásáig 1-2 héten belül.
Most meg a nők panaszkodnak, hogy miért csak dugni akarok? Miért? Régen amikor meg több mint öt éven keresztül csak egyetlen szerető barátnőt akartam, szartak rám.
23/F
Nem olvastam végig, de azért azt látom, hogy mi a baj az elméleteddel.
A Nők az nem egy személy, hanem sok különböző kinézetű és személyiségű egyéniség, úgyhogy ne kezeld őket egyként. Ha megbántottak, akkor nem a Nők bántottak meg, hanem a Kati meg a Zsuzsi. Ha most azért bántod a Piroskát, mert a Kati meg a Zsuzsi megbántott, annak semmi értelme nincs.
Ezt egy egészséges logikával rendelkező felnőtt ember azért össze tudja rakni.
Arról az aprócska tényről is megfeledkeztél, hogy a felnőtteknél a kapcsolat kialakulása alapesetben teljesen más mint tinédzser korban. Ott mindenki ábrándozik, nagyon szerelmes titokban és nem mondja el és rajong és vágyakozik és néha a másik meg sem tudja ezt. Vagy van kézfogás és csók, esetleg szex évek alatt.
Felnőtteknél már általában nem várnak ennyit a szexszel, hanem hamarabb lépnek.
Nagyon szép kis történet, most aztán bosszút állsz a gonosz nőkön, amiért régen béna voltál velük.
És mi lenne a kérdés, miben segíthetünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!