Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ajándékoznátok ebben az esetben?
Páromnak szülinapja lesz hamarosan, de külföldre utazik egy hónapra munka miatt. A szülinapja pont a kint tartózkodása idejére esik.
Az ajándékát már megrendeltem, de nem fog megérkezni az utazása előtt, ráadásul nem is tudná magával vinni, akkor nyer csak értelmet, amikor visszajön. (Utána küldeni sincs értelme, mivel hazafelé okozna gondot a szállítás, és kint nem tudná használni sem.)
Arra gondoltam, hogy még az elutazása előtt tartok neki egy kis előszülinapozást, főzök neki valamit, amit szeret és sütök egy tortát. De nem tudom, hogy mi legyen az ajándékával... Mondjam meg, hogy majd ha hazaér, megkapja? Ez nem illúzióromboló? Vagy "jelképesen" adjam át, mondjuk az adott napon elküldve az ajándék képét? Vagy legyen meglepetés?
Nektek mi esne jól, ha ti lennének az ünnepeltek? Szeretném jelezni, hogy gondoltam rá, készültem, de nincs módom átadni... Várom az ötleteket!
En rendeznek neki eloszulinapot es tortat.es egy kovertaba vagy egy kis ajandekdobozba beletennem az ajandekarol keszult kepet...es kozolnem vele h nem fog megerkezni a megadott idoben.
Mivel igy nem fog hulyesegeket gondolni..marmint pl h nem vasaroltal neki valamit meg ilyenek. Jobb ha tudja :)
# 1: Azt mindenképpen jelezni szeretném, hogy kap ajándékot, de valójában nem azon van a hangsúly, hogy nem fog megérkezni, hanem inkább azon, hogy nem tudná kint használni.
Tehát még ha megérkezne, akkor is kapna úgy egy ajándékot, hogy egy hónapig nem tud vele mit kezdeni, magával sem tudja vinni, tehát csak úgy van. Ezért gondoltam, hogy eleve akkor kapná meg, amikor visszaérkezik.
Magamból kiindulva, én jobban örülnék annak, ha akkor kapnám meg az ajándékot, amikor már hasznát is veszem. Viszont a párom előre tervezgetős típus, tehát neki lehet, hogy jobban bejönne, ha tudná előre, hogy mit kap...
Ebben nem tudok igazán dönteni, hogy tudjon-e róla, vagy sem...
Illetve van még egy lehetőség: az ajándék egy részét át tudnám adni (bár ezt is csak a szülinapja után). Ez igazából jelképes lenne, de kézzelfogható. Önmagában használhatatlan, csak az ajándék többi részével lenne értelme. Ezen a verzión is gondolkodom.
Túlgondolod a dolgot. Gondolom te vagy a lány a kapcsolatban.
A férfiak tudod mennyire várják a születésnapjukat? Semennyire.
Tudod, hogy mennyire érdeklik őket ezek a dolgok? Semennyire.
Tudod, hogy mire vágynak olyankor? Nyugalomra és békességre. Illetve egy ébresztő szopás jól tud jönni, meg ebédkor, meg uzsonnára és vacsorára is.
Ez nem felszínesség, de ennyi. A férfiak nem vágynak tárgyi ajándékra soha semmikor.
16 éves korom óta voltak párkapcsolataim és egyiknek sem engedtem, hogy tárgyi ajándékot vegyen nekem, mert minek?
Amire szükségem van azt megveszem magamnak.
Továbbá ne kelljen már egy "alkalomra" várni, hogy megkapjam a vágyott dolgot. Ha valamire szüksége volt a páromnak, akkor azt megvettem neki, amint tudtam. Nem vártam meg minden évben a karácsonyt.
A gondolatod teljesen tökéletes. Főzz neki, süss neki, legyél extra kedves. Kezdeményezz a sexben és tökéletesen elégedett lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!