Ti mit ajándékoznátok az alábbi esetben? Mit gondoltok az általam felvetett lehetőségről?
Szerdán találkozom egyik volt középiskolai tanárnőmmel. Szeretnék Neki venni valamit kedvességből. Nincs névnapja, vagy más ünnep. De szeretném meglepni valami aprósággal.
Sajnos nem tudom, hogy milyen könyveket szeret olvasni, stb. Illetve nem akarok csak egy X. értékű utalványt sem adni vagy olyat, amiről alapból tudom, hogy nincs értelme.
Ilyen esetben szabad (tehát nem illetlen) pl. egy jó minőségű csokoládét/bon-bont adni? Azt tudom, hogy az édességet szereti, azért gondoltam erre. Továbbá ez nem is hivalkodó (árban), ugyanakkor biztos örülne neki, jól esne ez kis meglepetésként.
25/N
Köszi az eddigi válaszokat! :)
Ebben az esetben, amikor nincs semmilyen ünnep, mit mondjak, amikor adom oda az ajándékot?
Számomra kedves személy, és tényleg csak egy kis meglepés a célom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!